Allt om menskoppen Allt om menskoppen Kapa kändisarnas look Kapa kändisarnas look Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Torsdag 18 December 2014
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Tyra Banks har minsann skinn på näsan.

I veckan visade hon upp sig i ett hallonrött fodral som satt som handen i handsken.

Tyra år 2007 när hon vägde 15 kilo mer.

Hon sade då att hon inte brydde sig om viktuppgången, men erkände senare att hon mådde dåligt av alla elaka löpsedlar.

Hon beslöt sig att röra på sig mer och ändra kosten med hjälp av en dietist.

Idag mår den 35-åriga supermodellen bättre än någonsin.

På semester hand i hand med en mystisk man.

Under en fotografering i Soho, New York, poserade hon i ett skyltfönster.

Hon medverkade även i ett avsnitt av den populära serien Gossip Girl.

Tyra Banks: "Jag fick hjälp av en dietist"

Bildspel. För två år sedan bad Tyra Banks, 35, kritikerna att dra åt helvete i tv för att de kommenterade hennes övervikt. Nu har hon gått ner 15 kilo men inte med hjälp av någon tuff diet.

"Jag tror inte på dieter. Jag har testat olika varianter tidigare i mitt liv och det är inget för mig. Lösningen är att byta livsstil. Det handlar inte om att vara så smal som möjligt, utan att göra det bästa av de förutsättningar man har”.


Den forna supermodellen berättar att hon har arbetat med kostrådgivaren Heather Bauer som har hjälpt henne med att lägga om kosten och föra matdagbok.
"Jag bytte ut mina ohälsosamma matvanor till en sundare kostcirkel. Men då och då slinker det ner några grillade revben och Haagen Daaz-glass som är mina favoriter.”, säger hon till Us Weekly.

Tyra avslöjar även att hon inte vill förlora kurvorna trots viktminskningen.
”Jag har fortfarande 75F i behåstorlek. Jag trivs med mina kurvor och mina bristningar. Jag gillar mina bröst, mina lår och min rumpa och de som fortfarande kommenterar min vikt kan dra åt helvete”
2009-11-11 13:23 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
"Vi bantade ner hennes lår" "Gillar mina små bröst" "Hon är för mager" Ashlee Simpson försvarar sin gravida figur "Jag är en bra doktor"
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen Antal bilder9 Årets skönhetsklappar Antal bilder11 Statusprylar för tjejer