Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 25 April 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Ashlee kliver in och försvarar sin syster i den heta viktdebatten.

Själv säger hon att de enda hon vill se bra ut inför är hennes man Pete och son Bronx samt henne själv.

Stjärnan säger också att sedan hon blev mamma har hon blivit mer ödmjuk vad gäller både sitt eget utseende och andras.

Ashlee håller sig i form genom att ta hand om den 1 år gamla sonen Bronx. Hon säger till tidningen "Womens Health" att det är han som håller henne i så god form.

Hennes biceps säger hon är ett resultat av att hela tiden gå runt och bära på honom.

Det har dock pågått en debatt även om Ashlee och hennes magra kropp.

Inte alls långt efter graviditeten hade stjärnan rasat många kilo i vikt.

Stjärnan berättar i en intervju att mannen Pete är ett stort stöd som aldrig sätter någon press på hennes utseende. Hon säger att han inte bryr sig och alltid får henne att känna sig sexig.

I december pryder Ashlee Simpson omslaget av "Womens Health". Där pratar hon ut om både sin egen samt systern Jessicas kropp.

Ashlee är trött på att pressen hackar ner på systerns viktuppgång.

Jessica själv verkar hålla fast vid sina nyvunna kilon och strålar som aldrig förr.

Hon är less på hur medierna framställer henne som tjock.

De senaste åren har Jessica pendlat i vikt och varit allt i från allt för smal, enligt tidningarna, och allt för kraftig.

Vi får hoppas att Jessica håller fast vid sina härliga kurvor och inte ger upp dem trots påtrycket.

I sina unga år och i början av sin karriär hade Jessica en härligt sund kropp.

Ashlee försvarar Jessica i viktdebatten

Bildspel. I december pryder sångfågeln och nyblivna mamman Ashlee Simpson tidningen "Woman´s Health". I en intervju som gjorts med stjärnan i tidingen uttalar hon sig om sin egen kropp men även om systern Jessica.

Tidigare under hösten har det pågått en het debatt kring Jessica Simpsons nyvunna kilon. Medierna gottar sig i det och kallar henne tjock. Nu sätter systern Ashlee ner foten i samband med en tidningsintervju för "Womens Helath".


– Min syster har en otrolig kropp och jag tycker synd om dem som dömer henne. Hon är en riktigt sexig dam säger stjärnan till tidningen "Womens Health".

Samtidigt uttalar hon sig om sin egen kropp som även den fått en hel del skriverier om sig i media då hon rasade kraftigt i vikt efter sonens födsel.

– Det kommer en tid då jag kommer att vara kurvigare och jag kommer att vara sexig även då. Att vara sexig definieras inte av någons vikt. Personligen så gillar jag kurvor. Jag vill se bra ut för mig själv och må bra.Av: Emma Laggar
2009-11-16 08:41 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år