Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen YSL läppolja gör succé YSL läppolja gör succé Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Fredag 27 Mars 2015
HÅR & STYLING
Så gör du slut med din frisör

Så gör du slut med din frisör

Var senaste klippningen ingen hit? Senaste färgningen en katastrof? Lugn, vi vet knepen att ta till när du vill göra slut - med din frisör!

1. Ljug inte

Hitta inte på någon lögn om att du ska flytta utomlands och tyvärr måste sluta komma till salongen. Då kommer du garanterat springa på din frisör på stan, säger Chris McMillian till Allure.

2. Ta en paus
Du kan alltid testa en ny salong mellan besök hos din vanliga frisör. På så sätt får du se hur någon annan skulle klippa ditt hår. Men om du går tillbaka till din ordinarie frisör efter att du varit hos någon annan är det lika bra att erkänna det direkt – han eller hon kommer kunna se det ändå.

3. Inse att det kan vara ditt fel

Vad beror det på att du är missnöjd med din frisör? Kanske är det du som varit otydlig med vilken färg eller vilken sorts klippning du är ute efter?

4. Erbjud en sista chans

Förklara vad det är du stör dig på och ge frisören en chans att förbättra sig. Blir det ingen förbättring är det helt klart dags att dumpa.

5. Gör slut med värdighet
Förklara lugnt och sansat varför du byter salong och oroa dig inte alltför mycket för hur frisören kommer att reagera. Kunder kommer och går – det är en del av frisörens yrke.
2010-01-04 09:15 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman Antal bilder5 Kom i form med Insta