Sextipsen för alla Sextipsen för alla Makeup – nakentrenden Makeup – nakentrenden Logga ut på Hasseludden Logga ut på Hasseludden Fillers utan svullnad Fillers utan svullnad
Söndag 23 November 2014
HÅR & STYLING
Hitta rätt i borstdjungeln

Hitta rätt i borstdjungeln

Att hitta rätt bland hårborstarna i butikshyllan kan vara en konst. improveme.se guidar dig genom de vanligaste varianterna.

Den rundade borsten

En stor rundad borste i trä är bra när man ska föna ut håret så att det blir rakare, samt för att skapa volym i rötterna. En rund borste i mindre storlek är bra om man vill skapa volym eller lockar.

Den rundade fönborsten

En rund borste i keramik eller metall används då man vill skapa mer hållbara lockar, då värmen från fönen värmer upp borsten likt uppvärmda hårspolar. Ska användas med varsamhet eftersom en borste som blir för varm kan skada ömtåligt hår.

Paddelborsten
Paddelborsten är en av de alla vanligaste hårborstarna. Den finns i varierande storlekar och har oftast en mjuk dyna i botten. Den mjuka dynan i gummi ger dem anti-statiska egenskaper. En paddelborste används med fördel på mellanlånga till långa hår.

Den ventilerade borsten

Den ventilerade borsten är en borste med lufthål. Dessa är bra för att varsamt reda ut blött eller handdukstorkat hår. Passar kortare frisyrer bäst. Kan orsaka statiskt hår.
2010-02-02 09:49 RSS icon

ELINA HASSLUND
elina.hasslund@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Är du drabbad av ansiktsblindhet "Håret är viktigast" "Jag ångrar ingenting" "Jag är fet igen" "Män får vara feta" "Silikonet sipprade ut"
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen