Hotta upp er relation

Ett sexliv som alltid ligger på topp är en utopi. Men det finns några knep att ta till för att tända gnistan i ert samliv.

1. Få ordentligt med sömn
Ofta stupar vi i säng utmattade på kvällen, utan någon tanke på att ha sex med vår partner -och det är helt okej. Att vara utvilad är a och o för att få igång sexlusten. Försök istället att vara spontan och ha sex vid andra tidpunkter på dygnet än när du är som allra tröttast.

2. Träna regelbundet
Om du motionerar får du mer energi, mår bättre, sover bättre och känner dig ofta snyggare. Den självkänsleboost du får av regelbunden träning kan göra under för sexlusten.

3. Gör dig vacker
Klär du dig sensuellt känner du dig sexigare, så skippa mysbyxorna och den noppiga gamla pyjamasen då och då. Ett silkigt nattlinne eller en väldoftande parfym kan få dig i rätt stämning.

4. Gå på dejt
Att vardagen smyger sig in i relationen är oundvikligt, men se till att boka in kvällar för bara er två. Ät middag på restaurang, gå på bio mitt i veckan eller ta ett bad tillsammans.

5. Sluta gnälla
Att ständigt tjata på och tjafsa med varandra får ingen att bli sugen på sex. Försök att lösa eventuella problem på ett mer förnuftigt sätt och lägg sedan fokus på din partners positiva egenskaper.

Bildspel: Hotta upp er relation

Bildspel: Hotta upp er relation

[email protected]

2010-02-08 13:43:00

Publicerad: 8 februari 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp