TBT till 1988 TBT till 1988 OPI släpper Cola nagellack OPI släpper Cola nagellack Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Spruta bort dubbelhakan Spruta bort dubbelhakan
Torsdag 7 Maj 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Mel B, eller Melanie Brown som hon egentligen heter, var tidigare en av medlemamarna i tjejgruppen Spice Girls. Sedan dess har hon både hunnit föda barn och satsat på en solokarriär. Nu är hon aktuell, men med något helt annat. Hennes pangkropp, som under senaste tid väckt stort intresse hos medierna.

I den amerikanska pratshowen "Lopez tonight", avslöjar stjärnan att hennes man, musikproducenten Stephen Belafonte, utgör en stor del bakom hennes välsvarvade kropp.

Det är nämligen ett späckat sexschema som hjälpt sångerskan att åter ta sig i toppform.

Förutom sex upp till fem gånger om dagen har Melanie också tagit hjälp av en personlig tränare för att komma i beachform inför sommaren.

Mel B:s tonade armar och snygga axlar är ett resultat av hårt slit i sänghalmen.

I en tv-intervju nyligen avslöjade stjärnan att hon och hennes man har sex upp till fem gånger per dag.

"Jag och min man är bästa vänner, i samma ålder och jag antar att vi bara är perversa tillsammans", avslöjade stjärnan i intervjun.

Popsångerskans kännetecken vid dåvarande perioden som "Scary Spice" i "The Spice Girls" var bland annat hennes fantastiskt vältränade mage. Något hon med hjälp av mycket sex och träning åter fått tillbaka efter att ha fött två barn.

Att tacka för sina abs och fasta kropp har hon bland annat sin man Stephen, men också en personlig tränare och lite jävlar anamma.

Sångerskan har avslöjat att hon har en nära relation till sin älskade och att de mer eller mindre är bästa vänner, dock något perversa sådana, erkänner hon.

Mellan sexrundorna och löparrundorna slinker en och en annan kaffe ned i den vältränade magen.

Melanie har inte bara passat på att visa upp sin vältränade kropp för mannen där hemma. Hon har även passat på att vara ansikte utåt för underklädesmräket Ultimo.

Ständigt syns även stjärnan visa upp sin kropp i tajta fodral som avslöjar hennes otroligt vältränade fysik.

Det är inte alltid det är kul att träna. Men Melanie vet att hårt jobb lönar sig och kämpar därför på i både sänghalmen, på löparrundan och på gymmet.

Hennes träning har gett resultat och sångerskan har visat att sex verkligen är effektivt att ta till om man vill komma i toppform.

Hon har sex 5 gånger per dag

Bildspel. Före detta Spice Girls-medlemmen Mel B har de senaste åren hyllats för sin vältränade kropp. Nu avslöjar stjärnan att det är heta stunder i sänghalmen som gjort susen för hennes figur!

2010-06-21 14:04 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder8 Marc Jacobs intar Sephora Antal bilder3 UV-ljus avslöjar din hud Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme