Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Jessica Biel har några utav kändisvärldens snyggaste och mest vältränade armar. Bläddra dig vidare i bildspelet för att läsa mer om tipsen som får dina armar lika snygga som hennes!

Jessicas personliga tränare Ramona Braganza tror att anledningen till att få tjejer tränar armarna är för att de är rädda för att de ska få body buildermuskler. Något som är helt befängt enligt henne och bara en myt.

För att få lika snygga och vältonade armar som Jessica tipsar Ramona om tunga vikter och 15-20 repititioner x 3. Det är dags att tjejer vågar lyfta lite tyngre, enligt Jessica Biels PT Ramona.

Anne Hathaways tränare David Kirsch vet hemligheten om hur du får bort gäddhänget.

"Det krävs en kombination av bra kosthållning och konditionsträning för att få bort fett från bakre delen av armarna", avslöjar Kirsch i en intervju med In Style Magazine.

Eden Paul, Sandra Bullocks personliga tränare, berättar att lösningen aldrig ligger i att attackera bara ett område på kroppen.

"Det är en kombination av god kost och konditionsträning samt varierad träning så att mer eller mindre samtliga muskler får jobba", avslöjar han för In Style.

Vill du ha lika snyggt tonade armar och axlar som Vanessa Hudgens ska du lyssna till hennes personliga tränare Viveca Jenson råd.

"De flesta kvinnor glömmer helt bort axlar när de tränar, gör inte det!", uppmanar Viveca.

Jeenifer Anistons yogainstruktör Mandy Ingber tipsar om att det är viktigt att komma ihåg övre baksidan av ryggen för en bra hållning.

Jennifers tonade armar går hand i hand med hennes tonade rygg och arbetar tillsammans för stjärnans goda hållning.

För lika läckra armar som småbarnsmamman och sångerskan Gwen Stefani tipsar hennes tränare om några enkla knep.

"För bästa resultat, varva riktigt hård tricepsträning med förbränningsträning", tipsar Gwens tränare Mike Heatlie om.

Kate Hudsons vältränade framsida får du med hjälp av tips från hennes personliga tränare Nicole Stuart.

Nicole berättar att de flesta kvinnor har en tendens till att missa partiet där bröstmuskeln möter armen och att detta liksom armarna även är en viktig del att träna. Bäst gör du det genom regelbundna armhävningar, tipsar hon.

Tona armarna som en kändis

Bildspel. De har några av Hollywoods snyggaste armar. Vi har tagit reda på hur du ska träna om du vill ha armar som en kändis. Läs mer i bildspelet ovan!

2010-07-19 09:49 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Allt för ditt hemmaspa Bikinibrudarna över 40 Hemmaträning med ös Slipp sommaracnen Silvia om sin skönhet Evas hemliga hårknep
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen