Dofta rätt varje gång

Samma parfym som får dig att dofta intensivt och sexigt på dansgolvet är inte nödvändigtvis rätt doft för jobbintervjun. Vi vet hur du hittar rätt doft för livets olika situationer.

På jobbet
På kontoret, anställningsintervjun eller jobbmötet är det en subtil och diskret doft som gäller. Starka dofter passar inte bra i professionella sammanhang. Vill du vara säker på att inte dofta för intensivt, välj en parfymerad body lotion istället för en parfym, tipsar Allure.com.

Utomhus
Ska du tillbringa en lång dag ute i värmen är det också en bra idé att hålla sig borta från starka, intensiva dofter. Värmen får nämligen din parfyms doft att intensifieras. Så här på sommaren passar en lätt, blommig eller frukig doft perfekt, till exempel med noter av citrus.

På festen
När det vankas fest kan du experimentera lite mer med din doft. Välj en perfym som återspeglar din personlighet -kanske sportigt fräsch, blommigt romantisk eller klassiskt sofistikerad.

På dejten

När du ska på en het dejt är det dags att plocka fram en sensuell och förförisk parfym. Välj gärna kryddiga, muskiga och träiga noter. Varför inte en djup vaniljdoft? Dock gäller även här att inte överdosera, då blir doften alltför överväldigande. Underskatta aldrig den förföriska effekten i de naturliga feromoner din hud utstöndrar.

Bildspel: Dofta rätt varje gång

Bildspel: Dofta rätt varje gång

[email protected]

2010-07-20 12:29:00

Publicerad: 20 juli 2010

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp