Sextipsen för alla Sextipsen för alla Kendall frontar kampanj Kendall frontar kampanj Logga ut på Hasseludden Logga ut på Hasseludden Fillers utan svullnad Fillers utan svullnad
Måndag 24 November 2014
BEHANDLINGAR
Tricken som gör spraybrännan bättre

Tricken som gör spraybrännan bättre

Spraytanning är ett säkert alternativ till att sola, som ger dig en fräsch bränna utan farlig UV-strålning. Men brännan kan vara lite knepig att få till, utan att den blir ojämn eller fläckar kläder och lakan. Här är tipsen för en lyckad spraybränna!

Rengör huden

När du spraytannar får du klä av dig och blir sedan duschad med en brun-utan-sol-formula. Därför är det viktigt att huden är ren, för att brännan ska bli jämn på huden. Använd gärna en rengöringsservett för att torka bort hudkräm, deodorant och parfym innan du börjar, tipsar Allure.com.

Raka dig
Brukar du raka benen, armhålorna, bikinilinjen eller andra delar av kroppen så se till att göra det innan du sätter igång med spraytanningen. Gör du det efteråt riskerar du att få med dig lite av färgen när du rakar.

Undvik ljusa kläder
Se till att inte klä på dig ljusa plagg, till exempel vita underkläder, direkt efter att du gjort en spraytanning, eftersom brännan kan färga av sig. Sov första natten på oömma lakan eller lägg en handduk under dig.
 
Planera i föväg
Vill du bli fräsch till en viss fest eller annan händelse så se till att inte göra spraytanning samma dag. Dels kan det lukta lite och dels har färgen en tendens att se lite orange ut första dagen. Boka istället in fejkbrännan till dagen innan.
2010-08-12 13:37 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Ensamhet kortar ditt liv "Idealen är patetiska" "Gud sa nej till brösten" Träna som Ryan
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen