Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
BEHANDLINGAR
Tricken som gör spraybrännan bättre

Tricken som gör spraybrännan bättre

Spraytanning är ett säkert alternativ till att sola, som ger dig en fräsch bränna utan farlig UV-strålning. Men brännan kan vara lite knepig att få till, utan att den blir ojämn eller fläckar kläder och lakan. Här är tipsen för en lyckad spraybränna!

Rengör huden

När du spraytannar får du klä av dig och blir sedan duschad med en brun-utan-sol-formula. Därför är det viktigt att huden är ren, för att brännan ska bli jämn på huden. Använd gärna en rengöringsservett för att torka bort hudkräm, deodorant och parfym innan du börjar, tipsar Allure.com.

Raka dig
Brukar du raka benen, armhålorna, bikinilinjen eller andra delar av kroppen så se till att göra det innan du sätter igång med spraytanningen. Gör du det efteråt riskerar du att få med dig lite av färgen när du rakar.

Undvik ljusa kläder
Se till att inte klä på dig ljusa plagg, till exempel vita underkläder, direkt efter att du gjort en spraytanning, eftersom brännan kan färga av sig. Sov första natten på oömma lakan eller lägg en handduk under dig.
 
Planera i föväg
Vill du bli fräsch till en viss fest eller annan händelse så se till att inte göra spraytanning samma dag. Dels kan det lukta lite och dels har färgen en tendens att se lite orange ut första dagen. Boka istället in fejkbrännan till dagen innan.
2010-08-12 13:37 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år