Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Honung för fin hud & hår Honung för fin hud & hår Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 28 April 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Klicka vidare för fler bilder på Jessica.

Jessica har pendlat mycket i vikt genom åren vilket är skadligt för kroppen.

hon har gått upp drygt 13 kilo på två år något som har uppmärksammats i medierna.

Enligt Jessica själv mår hon bara bra av sina nya kurvor.

”Jag gillar att ha en stor bakdel som väger upp med mina bröst” berättar Jessica för UK magazine

Sångerskan har blivit kallad glåpord på nätet och omskriven i medierna på grund av hennes viktpendling, men nu verkar stjärnan inte bry sig längre.

”Jag har gått på ett antal svältande dieter i mina dagar och det gör jag inte om”.

Jessica säger att hennes nya pojkvän Eric Johnson har hjälpt henne att komma på banan.

”Jag är mer självsäker nu än vad jag någonsin har varit i hela mitt liv. Jag känner lugn och harmoni kring mig och jag är framförallt nöjd med hur jag ser ut”

I intervjun med Lucky Magazine berättar hon bland annat att hennes resor runtom i världen hjälpt henne att älska sin figur.

"Vi är alla besatta av att se ut som den perfekta Barbie-typen, men det är inte nödvändigtvis det som är vackert", säger hon till tidningen

Jessica Simpson har länge förespråkat att man ska älska sin kropp hur man än ser ut.

Nu är hon aktuell med en ny dokusåpa kring ämnet vid namn ”The Price of Beauty”.

När Jessica inte går på kändispremiärer och hänger med sin pojkvän tillbringar hon mycket tid i studion.

Hennes favoritträningsformer är löpning och yoga.

Jessica Simpson: "Min rumpa väger upp"

Bildspel. Jessica Simpson har länge förespråkat att man ska älska sin kropp hur man än ser ut. Nu lanserar hon en dokusåpa kring ämnet vid namn ”The Price of Beauty”.

Sångerskan har blivit kallad glåpord på nätet och har blivit omskriven i medierna på grund av hennes viktpendling. Men nu verkar stjärnan inte bry sig längre.

”Folk har pratat om min vikt sedan jag började min karriär. Ena dagen anklagas jag för att ha anorexia för att andra dagen bli kallad för hemska glåpord. Men att hamna på löpet och bli kallad fet för att jag har gått upp fem kilo var inte så roligt. Jag kände mig inte tjock som alla trodde.”

”Jag har gått på ett antal svältande dieter i mina dagar och det gör jag inte om. Nu gillar jag att ha en stor bakdel som väger upp med mina bröst” berättar Jessica för UK

Jessica säger att hennes nya pojkvän Eric Johnson har hjälpt henne att komma på banan.
”Jag är mer självsäker nu än vad jag någonsin har varit i hela mitt liv. Jag känner mig lugn och harmonisk, och jag är framförallt nöjd med hur jag ser ut.
2010-08-18 07:58 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år