Sextipsen för alla Sextipsen för alla Kendall frontar kampanj Kendall frontar kampanj Njut av åldern - hela livet Njut av åldern - hela livet Nya behandlingskrav Nya behandlingskrav
Torsdag 27 November 2014
STARTSIDA
Försköna dina ansiktsdrag

Försköna dina ansiktsdrag

Stina Auer är leg. sjuksköterska med specialisering inom ansiktskonturering, estetiska behandlingar och injektioner. Hon arbetar på Ellipseklinikken i Stockholm.

Att ha en tydlig och markerad käklinje är ett ideal hos både män och kvinnor som är högt prioriterat. Ansikten som har detta naturligt ser mer välformade ut och linjerna blir mer graciösa och markerade vilket är positivt för hela ansiktet, framförallt i profil.


Men inte alla har dessa markerade käklinjer medfött och då finns det en behandling som jag ofta gör på patienter som dessa och det är helt enkelt att med kroppsidentiska ämnen (hyaluronsyra) bygga upp käklinjen så att de passar patientens önskan och ansiktets redan befintliga drag.

Genom att använda en specialdesignad nål som är trubbig - minimeras blåmärksrisken och de flesta patienter upplever ingreppet som nästintill smärtfritt. Vanligtvis är man lite öm och knölig första dagarna efter men det läker fort och smidigt.

En normalstor behandling kostar mellan 10 000 – 15 000 kronor och håller ungefär ett år och därefter fyller man på med små volymer för att resultatet ska bibehållas.

För mer information, kontakta Ellipseklinikken: www.ellipseklinikken.se
2010-09-16 06:42 RSS icon

STINA AUER
skonhetsrad@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
"Bli vän med din kropp" "Ge ditt hår kärlek" "Jag vill göra folk fina" "<strong>Laura Stone</strong> är het" "Massor av sex" "Jag har testat allt"
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder12 Läppar som Alba Antal bilder1 Sover du för lite? Antal bilder10 10 heta sexplatser Antal bilder11 Snyggast på Kristallen