Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen YSL läppolja gör succé YSL läppolja gör succé Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Fredag 27 Mars 2015
MAKE-UP
Drick vatten och bli rynkfri

Drick vatten och bli rynkfri

Ordentligt med vatten varje dag gör huden mindre rynkig, om man får tro en ny studie.

En och en halv liter vatten om dagen. Det är vad som krävs för att få slätare hy, enligt en ny undersökning utförd av researchfirman Q Media i Storbritannien.


De kvinnliga deltagarna fick dricka vatten varje dag under åtta veckor. Både innan och efter studien undersöktes deras ansikten med en högteknologisk metod som kartlägger hudens utseende. Efter de åtta veckorna visade det sig att de som druckit vatten varje dag hade 19 procent färre rynkor än innan.

Studien utfördes på uppdrag av företaget Willow Water, som tillverkar ett naturligt mineralvatten som innehåller barkextraktet salicin som när det bryts ner av kroppen blir till salicylsyre, ett ämne som återfinns i många hudvårdsprodukter.

De deltagare som druckit Willow Water istället för vanligt kranvatten såg en 24 procents förbättring i hyn, enligt studien.
 
Många forskare är dock skeptiska till resultaten.
– Dricksvatten har knappast något samband med fuktnivån i huden, säger dr Nick Lowe från Cranley Clinic i West London till Daily News. 

Att återfukta huden gör man från utsidan, inte från insidan, menar han.
2010-09-21 14:15 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman Antal bilder5 Kom i form med Insta