Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Är svenskar hälsosamma? Är svenskar hälsosamma? Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 21 April 2015
BEHANDLINGAR
Få höstens läckraste leende

Få höstens läckraste leende

Alla ser fräschare ut med vita tänder. Och hur missfärgade dina än må vara går det att putsa fram den bländvita nyansen igen. Här är metoderna.

Blekande tandkrämer

Det finns en uppsjö av tandkrämer med blekeffekt och de allra flesta är idag skonsamma mot tändernas emalj. Genom att använda en "whitening"-tandkräm morgon och kväll kan du successivt bleka fram en vitare färg på tänderna.

Hemmablekning
En mer intensiv metod av tandblekning är att använda en blekningsgel hemma. Du kan beställa blekningskit på nätet och får då med skenor som du lägger blekningsgelén i och sedan sätter fast över tänderna.

Blekning hos tandläkaren
Ett dyrare, men mer effektivt, alternativ är att utföra en tandblekning hos tandläkaren. Denne använder då också en sorts blekningsgel, men en starkare sådan. När gelén applicerats över dina tänder får du ligga under ett högintensivt ljus som påskyndar blekningsprocessen.

Laserblekning
En tandblekning med laser går till på ungefär samma sätt som en vanligt blekning hos tandläkaren. Men istället för ett högintensivt ljus använder tandläkaren laserstrålar, vilket påskyndar och intensifierar blekningen ytterligare.

Tips!
Vill du undvika att få missfärgade tänder? Försök då att undvika kaffe, te, cola och vin (både rött och vitt). Även rökning och snusning gör tänderna gula.
2010-09-27 07:08 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Ultimata festivallooken Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV