Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Modellsensationer 2014 Modellsensationer 2014 Undvik mobilnacke Undvik mobilnacke Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 26 December 2014
BEHANDLINGAR
Tatueringen som går att ta bort

Tatueringen som går att ta bort

En ny typ av teknik för tatueringar ska gå lättare och snabbare att ta bort med laser, om du senare ångrar dig.

Allt fler väljer idag att ta bort tatueringar med hjälp av laserbehandlingar. Men behandlingarna är dyra, smärtsamma och kräver många behandlingstillfällen.


Dessutom är det inte alltid tatueringen försvinner helt och hållet. Ofta har man märken och fläckar kvar där tatueringen har suttit.

Därför har det nu tagits fram en ny typ av tatueringsteknik som heter InfinitInk. Den ser ut och görs på samma sätt som en vanlig tatuering, där färg injiceras under huden. Men denna tatueringsform ska vara betydligt enklare att ta bort med laser, om man i framtiden vill göra det. Det ska räcka med en enda laserbehandling för att lösa upp färgen.

Metoden finns dock än så länge endast i USA och Australien.
2010-10-15 13:37 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Kändisarnas nya hår Glöm inte fisken! Ångervecka på tatueringar Avtända av tatueringar Älskar sin nya kropp "Sjung bort fettet"
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder10 Modellsensationer 2014 Antal bilder6 Så ska du se ut på nyår Antal bilder11 Rihannas 2014 i frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul