Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Honung för fin hud & hår Honung för fin hud & hår Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Natalie Portman tvingades följa ett tufft mat- och träningsschema för att förvandlas till ballerina i nya filmen "Black Swan".

Natalie spelar en ung balettdansös i denna thriller.

I en scen ur filmen ser vi hur Natalies rollfigurs vän äter en hamburgare med pommes frites, medan Natalie själv får nöja sig med hamburgerköttet och ett salladsblad.

Natalie fick göra liknande uppoffringar i verkliga livet.

Trots att hon är väldigt smal blev hon tvungen att gå ner i vikt, för att få en ballerinas tunna, seniga kropp.

"Regissören sa till mig innan filmen: 'Hur mycket tror du att du kan gå ner i vikt utan att bli sjuk?'", säger Natalie till Access Hollywood.

"Jag är en riktig ätare, så jag gick till en näringsexpert och frågade: 'Hur ska jag göra det här, för jag kan inte låta bli att äta?'" berätar hon.

Med näringsexpertens hjälp fick hon dra ner på hur mycket hon åt.

"Jag fick äta små portioner med balanserad mat som förbränns snabbt under dagen", säger Natalie.

"Jag fick hela tiden äta små mellanmål. Jag åt hela tiden och drack mycket vatten och blev supersmal", säger hon till Access Hollywood.

Det hjälpte också att hon körde ett intensivt träningsschema.

"Jag började träna ett år i förväg", berättar skådespelerskan. "Jag hade en lärare som heter Mary Helen Bowers som är helt fantastisk."

Natalie berättar att hon tränade balett och styrketräning, så att hon inte skulle skada sig.

"Efter sex månader la vi till simning och vi körde tre timmar balett. Ett par månader innan började vi med koreografin", säger Natalie.

Natalie Portman tvingades banta inför "Black Swan"

Bildspel. Hon var redan slank, men inför rollen som balettdansös i nya filmen "Black Swan" blev skådespelerskan Natalie Portman tvungen att gå ner ännu mer i vikt. Läs om hur hon bantade och tränade i bildspelet ovan.

2010-11-16 09:48 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år