Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
HÄLSA & FITNESS
Julia Klingener: "Jag är riktigt motiverad att träna"

Julia Klingener: "Jag är riktigt motiverad att träna"

Hallå där. Julia Klingener är skönhetsredaktör på Sofis mode där hon driver sin egen beautyblogg. Vi blev nyfikna på hur hon ska fira in det nya året så vi ringde upp och tog reda på svaret.

Tänker du träna något under julen eller tänker du njuta av ledigheten?

– Ja i år är jag faktiskt riktigt motiverad eftersom jag kommer tillbringa stora delar av nyårsveckan i bikini!

Hur ser nyårsplanerna ut?

– Den 29 december åker min pojkvän och jag till Miami och firar nyårsafton tillsammans med ett gäng svenska vänner som bor där. Några dagar senare drar vi ut till Bahamas för lite sol och bad,

Har du något nyårslöfte?

– Ja det gamla vanliga, att sluta äta godis som tyvärr aldrig brukar ållas. Får väl vara mer realistisk och begränsa det till lördagen i alla fall. Sedan vill jag att 2011 blir året då jag kommer i mitt livs form.

Har du köpt någon nyårsklänning?

– Jag har hittat min nyårsblåsa och ett riktigt fynd dessutom! Jag sprang förbi H&M häromdan och såg en kort puderfärgad klänning med massa silverpajetter och strassstenar och tänkte ” den blir perfekt på nyår! ”

Hur ska du fira jul?
– Jag kommer åka hem till Göteborg och fira med min familj på lunchen och hos min pojkväns familj på kvällen, traditionellt och mysigt. Dock har vi skippat julklappar och kör julklappsspelet istället. Kan bli lite orättvist och bråkigt men ändå så skönt att slippa köpa massor av klappar!

Vad är godast på julbordet och vad undviker du?
– Jag älskar laxen så den blir det massor av men sillen brukar jag hoppa, det är något med konsistensen som jag ogillar.
2010-12-22 08:31 RSS icon

ELINA HASSLUND
elina.hasslund@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år