Vikten av rätt produkter

Trender efter bobben
Efter trenden med höstens alla varianter på bobbar går det mot antingen kortare eller längre hår. De längre håren är glammiga och och de korta blir som en fortsättning på bobben men mer grafiska och skulpturerade. Oavsett vilken längd och frisyr man väljer tycker jag att håret ska vara skinande blankt och välmående med välfönade, blanka ytor, inget spretigt och rufsigt.

Styla med rätt produkter….
För att få den looken är det viktigt att använda bra stylingprodukter och rätt hjälpmedel, det är a och o för ett välmående hår. Framförallt tycker jag att man bör vara mycket noggrann med att produkterna innehåller värmeskydd som skyddar håret när man fönar eller använder platt- eller locktänger. Även om man har ett grövre hår som tål en del så kan det bli torrt och skadat om man inte använder värmeskydd.

…men glöm inte att vårda håret
Men själva grundförutsättningen för ett snyggt och välskött hår är hela hårvårdsdelen. Det är lätt att glömma bort håret och hårbotten på vintern när det är kallare och torrare. Vi är bra på att smörja in huden med krämer men glömmer lätt bort håret. Använd shampo och balsam som återfuktar och gör en extra inpackning i veckan så ska du se att det gör att håret känns fräschare och friskare.

Om man skulle ha problem med hårbotten är det bästa att gå till frisören för att få rätt analys av problemet, så att man inte exempelvis behandlar torr hårbotten med ett mjällshampo, då behandlar man problemet med fel medel.

Rätt produkter till rätt hårbehov ger bäst resultat!

Bildspel: Vikten av rätt produkter

Bildspel: Vikten av rätt produkter

[email protected]

2007-12-17 21:02:00

Publicerad: 17 december 2007

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp