Fixa en naturlig look

Den naturliga looken är en trend som fortfarande är aktuell. Den går ut på att ha en perfekt bas och lyfta fram dragen i ansiktet. Vi vet hur du lägger den lätta sminkningen på ett par minuter.

1. Det är viktigt med ett bra underlag. Använd en foundation som är så lik din egen hudton som möjligt. Dölj mörka ringar och blemmor med concealer och avrunda med att svepa in ansiktet med transparant puder för en naturlig bas.

2. Många gånger är det lättare att få till ett naturligt resultat med ett crémerouge. Applicera stiftet med cirkelrörelser på kindknotorna och jämna ut det med fingertopparna.

3. Plocka brynen i en snygg båge. Ta endast ett strå i taget så slipper det bli fel. Forma dem med hjälp av en ögonbrynsgelé eller genomskinlig mascara. Det håller dem på plats hela dagen.

4. Genom att böja fransarna med en ögonfransböjare får dina ögon en mer öppen blick. Därefter kan du plocka fram mascaran men tänk på att det räcker med ett sparsamt lager om du vill ha en osminkad look. Ett annat alternativ är att färga bryn och fransar. På så sätt slipper du brynpenna och mascara.

Bildspel: Fixa en naturlig look

Bildspel: Fixa en naturlig look

[email protected]

2011-01-04 13:24:00

Publicerad: 4 januari 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp