Tävling: galapremiär Tävling: galapremiär Stockholm Fashion Week Stockholm Fashion Week Ångest utan iPhone Ångest utan iPhone Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Torsdag 29 Januari 2015
HÄLSA & FITNESS
4 steg till ett friskare hjärta

4 steg till ett friskare hjärta

Ett starkt hjärta är livsviktigt för att må bra och leva ett långt liv. Här är fyra saker du kan göra för att motverka hjärtproblem.

1. Att träna ett par gånger i veckan sänker din risk för hjärtsjukdomar med minst 50 procent, skriver HealthDay.com. Har du svårt att komma igång så börja med en 20 till 30 minuters promenad varannan dag.


2. Sov ordentligt. Sträva efter åtta timmar per natt och se till att sova ut på helgerna om du sovit dåligt i veckorna. Sömbrist kan leda till högre blodtryck, stress och sänkt ämnesomsättning.

3. Skratt gör gott för hälsan. En ordentlig skrattattack är som ett träningspass för ditt hjärta. Omge dig med människor som gör dig glad och ägna dig sådant som får humöret på topp.
 
4. Håll koll på midjemåttet, det är mer betydelsefullt för ditt hjärtas välmående än vad vikten är. Bukfetma är kopplat till högt blodtryck, diabetes och höga kolesterolvärden.
2011-01-17 12:32 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
"Du måste vara snygg" Ändra dina matvanor Vård för livlöst hår "Behöver en hårborste" Ökat sug med rätt mat
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Stockholm Fashion Week Antal bilder7 Transsexuella förebilder Antal bilder10 Styling Guldbaggen Antal bilder5 Emma blir Skönheten