Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Måndag 30 Mars 2015
HÄLSA & FITNESS
4 steg till ett friskare hjärta

4 steg till ett friskare hjärta

Ett starkt hjärta är livsviktigt för att må bra och leva ett långt liv. Här är fyra saker du kan göra för att motverka hjärtproblem.

1. Att träna ett par gånger i veckan sänker din risk för hjärtsjukdomar med minst 50 procent, skriver HealthDay.com. Har du svårt att komma igång så börja med en 20 till 30 minuters promenad varannan dag.


2. Sov ordentligt. Sträva efter åtta timmar per natt och se till att sova ut på helgerna om du sovit dåligt i veckorna. Sömbrist kan leda till högre blodtryck, stress och sänkt ämnesomsättning.

3. Skratt gör gott för hälsan. En ordentlig skrattattack är som ett träningspass för ditt hjärta. Omge dig med människor som gör dig glad och ägna dig sådant som får humöret på topp.
 
4. Håll koll på midjemåttet, det är mer betydelsefullt för ditt hjärtas välmående än vad vikten är. Bukfetma är kopplat till högt blodtryck, diabetes och höga kolesterolvärden.
2011-01-17 12:32 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman