Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Söndag 29 Mars 2015
BEHANDLINGAR
Så vårdar du händerna i vinter

Så vårdar du händerna i vinter

Håll händerna mjuka och rena hela vinter. Vi har knepen!

Så här års, med influensor och kräksjukor, är det extra viktigt att hålla händerna rena. Därför är det viktigt att inte slarva med handtvätten.


För att vara säke
r på att få bort smuts och bakterier bör du löddra och skrubba händerna i minst 20 sekunder. Tänk på att också rengöra under naglarna, där bakterier ofta samlas, och mellan fingrarna. Skölj av händerna i 10 sekunder och torka dem ordentligt torra efteråt.

Många tvättar händerna mer än vanligt just nu, vilket naturligtvis är bra för att hålla bacillerna på avstånd. Men det ihärdiga tvättandet och tvålandet kan också leta till uttorkade händer.

Hudens yttre
5 procent står för 90 procent av fuktskyddet och den torra luft vi har inomhus under kalla vintermånader kan också bidra till att huden blir uttorkad.

Se därför till
att använda en mild och återfuktande tvål och var också noga med att smörja in händerna regelbundet med en fet handkräm speciellt framtagen för torr hud.

Tips!
Vill du ha extra mjuka händer kan du efter insmörjningen dra på ett par bomullshandskar över natten.
2011-01-18 18:39 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman