Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 25 April 2015
MANLIGT
Bli av med förkylningen på nolltid

Bli av med förkylningen på nolltid

Snuva, hosta och halsont är för många en återkommande plåga under vintern. Men har du redan drabbats finns några knep att ta till för att snabbare vara på benen igen.

Ät en stor frukost

En holländsk studie har visat att män som äter en riktigt rejäl måltid tidigt på morgonen, gärna på så mycket som 1200 kalorier, höjer kroppens förmåga att bekämpa virus. Naturligtvis ska du inte äta skräpmat, utan satsa på att få i dig ett stort och nyttigt morgonmål.

Hinka grönt te

Skippa kaffet och satsa istället, vid första tecknet på en förkylning, på att dricka grönt te. Det hindrar viruset från att sprida sig i kroppen.

Gå och lägg dig tidigt

Sömnbrist sänker ditt immunförsvar, så för att både förebygga och bota förkylningar, stäng av datorn eller teven och lägg dig tidigt om kvällarna. Din kropp kommer att tacka dig.

Rör på dig
Personer som motionerar regelbundet drabbas av 25 procent färre förkylningar, enligt en amerikansk studie från University of Massachusetts. Träningen höjer kroppens nivåer av vita blodkroppar och boostar immunförsvaret. Även om du börjar känna av lite snuva kan du motionera lite lugnt, till exempel med långpromenader.
2011-02-01 10:56 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år