Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Lördag 28 Mars 2015
MANLIGT
Bli av med förkylningen på nolltid

Bli av med förkylningen på nolltid

Snuva, hosta och halsont är för många en återkommande plåga under vintern. Men har du redan drabbats finns några knep att ta till för att snabbare vara på benen igen.

Ät en stor frukost

En holländsk studie har visat att män som äter en riktigt rejäl måltid tidigt på morgonen, gärna på så mycket som 1200 kalorier, höjer kroppens förmåga att bekämpa virus. Naturligtvis ska du inte äta skräpmat, utan satsa på att få i dig ett stort och nyttigt morgonmål.

Hinka grönt te

Skippa kaffet och satsa istället, vid första tecknet på en förkylning, på att dricka grönt te. Det hindrar viruset från att sprida sig i kroppen.

Gå och lägg dig tidigt

Sömnbrist sänker ditt immunförsvar, så för att både förebygga och bota förkylningar, stäng av datorn eller teven och lägg dig tidigt om kvällarna. Din kropp kommer att tacka dig.

Rör på dig
Personer som motionerar regelbundet drabbas av 25 procent färre förkylningar, enligt en amerikansk studie från University of Massachusetts. Träningen höjer kroppens nivåer av vita blodkroppar och boostar immunförsvaret. Även om du börjar känna av lite snuva kan du motionera lite lugnt, till exempel med långpromenader.
2011-02-01 10:56 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman