Intervju: Ellen & Adam Intervju: Ellen & Adam Beyoncé och Cara i duett? Beyoncé och Cara i duett? Hjälp mot könsstympning Hjälp mot könsstympning Istället för Botox Istället för Botox
Torsdag 5 Mars 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Audrina Patridge poserar för Bongo på nya, sexiga kampanjbilder. Klicka vidare för att se resten!

Många avundas hennes tonade figur, men själv menar Audrina att hon inte tänker särskilt mycket på vad hon äter.

Hon har bra gener och tackar sin mor för sin slanka kropp. Däremot ser hon till att träna för att få fram muskeldefinitionen.

"Min tränare Jarett del Bene är jättebra på att komma på övningar till mig", säger hon till OK Magazine.

"Jag gör en hel del situps och core-övningar", säger hon.

Något som syns på Audrinas magrutor i bikini.

I sin gymväska har Audrina alltid Leila Lou-deodorant, ansiktsservetter, en återanvändningsbar glasvattenflaska, müslibars och en mp3-spelare med peppande träningsmusik.

Eftersom hon inte alltid orkar laga mat får hon färdiglagade, hälsosamma rätter från Sunfare hemlevererade.

Då äter hon till exempel havregrynsgröt till frukost, en kalkonwrap till lunch, ost, nötter och kiwi som mellanmål och till middag kött med grönsaker och en liten sallad.

Audrina kom också i extra bra form när hon deltog i dansprogrammet "Dancing with the Stars", en sorts amerikansk motsvarighet till "Let's Dance".

Audrina Patridges fitnessfilosofi

Bildspel. Realitystjärnan Audrina Patridge vägrar att svälta sig och tackar sina gener för att hon håller sig naturligt smal. Men hon har också några formhemligheter att dela med sig av.

Audrina Patridge gjorde succe i dokusåpan "The Hills" och nu när programmet är slut kommer hon att få en egen spin-off: "Audrina".

 
Men redan nu är hon aktuell, med nya kampanjbilder för modemärket Bongo. På de heta fotona visar Audrina upp sin trimmade bikinikropp.

Se alla bilderna och läs om hennes träningsfilosofi i bildspelet ovan.
2011-02-04 09:53 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Leto låter lockarna ryka Antal bilder7 Bästisar med stjärnglans Antal bilder14 Marc Jacobs till Sverige Antal bilder9 Män vill dofta manligt sött