Allt om menskoppen Allt om menskoppen Kapa kändisarnas look Kapa kändisarnas look Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Torsdag 18 December 2014
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Klicka vidare för att läsa mer om Emma!

”Att hålla sig i trim behöver nödvändigtvis inte vara tråkigt. Det gäller att hitta en träningsmetod som är kul” berättar Emma Roberts för Womans Health.

20-åringen har fått kritik för sin smala kropp de senaste månaderna.

Själv säger Emma att hon alltid har sett ut så här.

Hennes faster, Julia Roberts, sägs vara anledningen till att Emmas karriär börjar ta fart.

Gym och klasser är inget för Emma som gillar att svinga sig i form på en strippstång.

”Jag började med poledance för ett tag sen. Det var mina klasskompisar som drog med mig och sen dess har jag varit fast. Det är ett kul sätt att umgås på också”

”Det är inte många som förstår hur bra träning det faktiskt är. Du stärker hela kroppen samtidigt som du även stärker ditt självförtroende”

Hon brukar även skämta om sitt leende. ”Vi Roberts-kvinnor har alldeles för många tänder, ha ha”

Emma berättar också att hon vaxade ögonbrynen första gången som sjuåring. ”Jag blev retad i skolan att jag såg ut som en neandertalare så mamma tog tag i saken”

Emma Roberts dansar sig i trim

Bildspel. 20-åriga Emma Roberts gillar inte vanlig träning. Hon håller sig vältränad med hjälp av en stripstång.

Hon är brorsdotter till Julia Roberts och kanske är det efternamnet som har hjälpt Emma Roberts i den tuffa skådespelarbranschen. Nu är hon aktuell med "Scream 4" som har premiär i april. Stjärnan pryder även omslaget av nya Women's Health där hon avslöjar sina bästa träningsknep. Ta del av dem i bildspelet ovan.
2011-03-08 08:25 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
"Paris Hilton svälter sig till döds" "Jag hatade frisyren" "Jag vägde 108 kilo" Natacha Peyre: Här är mina bästa skönhetstips "Jag älskar Hollywood" "Jag är för smal"
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen Antal bilder9 Årets skönhetsklappar Antal bilder11 Statusprylar för tjejer