Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Söndag 29 Mars 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Klicka vidare för att läsa mer om Emma!

”Att hålla sig i trim behöver nödvändigtvis inte vara tråkigt. Det gäller att hitta en träningsmetod som är kul” berättar Emma Roberts för Womans Health.

20-åringen har fått kritik för sin smala kropp de senaste månaderna.

Själv säger Emma att hon alltid har sett ut så här.

Hennes faster, Julia Roberts, sägs vara anledningen till att Emmas karriär börjar ta fart.

Gym och klasser är inget för Emma som gillar att svinga sig i form på en strippstång.

”Jag började med poledance för ett tag sen. Det var mina klasskompisar som drog med mig och sen dess har jag varit fast. Det är ett kul sätt att umgås på också”

”Det är inte många som förstår hur bra träning det faktiskt är. Du stärker hela kroppen samtidigt som du även stärker ditt självförtroende”

Hon brukar även skämta om sitt leende. ”Vi Roberts-kvinnor har alldeles för många tänder, ha ha”

Emma berättar också att hon vaxade ögonbrynen första gången som sjuåring. ”Jag blev retad i skolan att jag såg ut som en neandertalare så mamma tog tag i saken”

Emma Roberts dansar sig i trim

Bildspel. 20-åriga Emma Roberts gillar inte vanlig träning. Hon håller sig vältränad med hjälp av en stripstång.

Hon är brorsdotter till Julia Roberts och kanske är det efternamnet som har hjälpt Emma Roberts i den tuffa skådespelarbranschen. Nu är hon aktuell med "Scream 4" som har premiär i april. Stjärnan pryder även omslaget av nya Women's Health där hon avslöjar sina bästa träningsknep. Ta del av dem i bildspelet ovan.
2011-03-08 08:25 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman