Från WAG modedrottning Från WAG modedrottning Sotat på Grammisgalan Sotat på Grammisgalan Möt våren med grapefrukt Möt våren med grapefrukt Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Fredag 27 Februari 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Klicka vidare för att läsa mer om Marisa.

”Jag älskar min rumpa och vill gärna ha den kvar, därav alla stenhårda gympass”

Hon tränar fyra gånger i veckan. Boxning är en stor favorit på gymmet.

”Jag älskar att svettas! Jag bryr mig inte hur jag ser ut eller vad jag har för träningskläder. Jag är där för att träna”

”Jag börjar med att hoppa hopprep i tjugo minuter sedan boxas jag med min pt och slutligen brukar jag träna mage”.

Marisa kopplar av som bäst hemma i Santa Cruz. Där har hon sin Harley Davidson som hon gärna tar ut på en åktur.

”Att vara ute är det bästa jag vet. Gå i naturen, surfa, rida, köra motorcykel, cykla eller laga mat är sysselsättningar som får mig att stressa ner”.

Marisa fyller 33 i år säger att man får kämpa hårdare med träningen ju äldre man blir. ”När jag gick i skolan tränade jag för att bli muskulös och stark. Fokuserade på de kroppsdelar som hjälpte mig att hoppa högre, springa fortare etc. Nu tränar jag för att det mår mig att må bra”

”Jag är tacksam för att mina föräldrar har lärt mig att vara hälsosam på ett sunt sätt i stället för att oroa mig över vikt och att vara smal”

”När jag inte jobbar låter jag huden och håret vila från produkter och smink. Det är mitt bästa skönhetstips”.

Marisa Miller: "Naturen lugnar mig"

Bildspel. Supermodellen Marisa Miller om jobb, stress och hälsa.

Det är svårt att föreställa sig att den här skönheten blev retad i skolan men det blev hon faktiskt. ”Jag blev retad för min stora rumpa. Men kroppen förändras med tiden och alla muskler från volleyboll och basket försvann” berättar hon för Shape. Läs mer i bildspelet.
2011-03-31 13:17 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder9 Män vill dofta manligt sött Antal bilder6 5 hetaste Oscarstrenderna Antal bilder9 De hetaste parfymerna Antal bilder8 Retroprodukter på resan