Intervju: Ellen & Adam Intervju: Ellen & Adam Plommonlila läppar hetast Plommonlila läppar hetast Kvinnors könslidande Kvinnors könslidande Istället för Botox Istället för Botox
Fredag 6 Mars 2015
BEHANDLINGAR
Öka livslängden på din manikyr

Öka livslängden på din manikyr

Brukar du lacka naglarna och sen bli irriterad över att det börjar flagna redan efter någon dag? Då har vi tipsen för dig.

Att få nagellacket att sitta kvar utan att börja spricka och flagna är inte alltid så lätt. Och det blir inte bättre ju fler lager du målar på.


Lösningen är i stället att grunda nageln på rätt sätt. Börja med att ta bort eventuellt gammalt lack med en nagellacksremover. Peela sedan nageln och nagelbanden med en speciell nagelpeelingkräm. Avsluta med att polera nageln med en poleringsfil, så att ytan blir helt slät.

När du väl lackar, var noga med att börja med ett underlack. Måla sedan två tunna lager med ditt valda nagellack och avsluta med ett överlack för att "låsa in" färgen. Varannan dag kan du sedan måla på ett nytt lager överlack.

Tips!
Använd alltid diskhandskar när du diskar. Diskmedlet får nämligen gärna lacket att flagna.
2011-04-12 13:06 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder10 Kim och Jared blondiner Antal bilder5 Plommonlila läppar hetast Antal bilder5 Leto låter lockarna ryka Antal bilder7 Bästisar med stjärnglans