Tävling: galapremiär Tävling: galapremiär Emma blir Skönheten Emma blir Skönheten Nu släpper hon ny 5:2-bok Nu släpper hon ny 5:2-bok Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Tisdag 27 Januari 2015
BEHANDLINGAR
Öka livslängden på din manikyr

Öka livslängden på din manikyr

Brukar du lacka naglarna och sen bli irriterad över att det börjar flagna redan efter någon dag? Då har vi tipsen för dig.

Att få nagellacket att sitta kvar utan att börja spricka och flagna är inte alltid så lätt. Och det blir inte bättre ju fler lager du målar på.


Lösningen är i stället att grunda nageln på rätt sätt. Börja med att ta bort eventuellt gammalt lack med en nagellacksremover. Peela sedan nageln och nagelbanden med en speciell nagelpeelingkräm. Avsluta med att polera nageln med en poleringsfil, så att ytan blir helt slät.

När du väl lackar, var noga med att börja med ett underlack. Måla sedan två tunna lager med ditt valda nagellack och avsluta med ett överlack för att "låsa in" färgen. Varannan dag kan du sedan måla på ett nytt lager överlack.

Tips!
Använd alltid diskhandskar när du diskar. Diskmedlet får nämligen gärna lacket att flagna.
2011-04-12 13:06 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
"Jag använder Botox" Behöver en makeover Injektioner utan smärta Jude Law dolde håravfall med tupé Posh ville klippa håret – fick vänta i två månader "Allt fokus på träning"
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Emma blir Skönheten Antal bilder10 Gnuggisen är tillbaka Antal bilder6 Årets hetaste Instakonton Antal bilder14 Stilikoner & lookalikes