TBT till 1988 TBT till 1988 OPI släpper Cola nagellack OPI släpper Cola nagellack Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Spruta bort dubbelhakan Spruta bort dubbelhakan
Torsdag 7 Maj 2015
HÄLSA & FITNESS
Hemmaträning med ös

Hemmaträning med ös

Gillar du att träna yoga men tycker att musiken är i tamaste laget? Det tyckte yogainstruktören Chaos också och bestämde sig för att göra något åt saken.

Lagom till att löften om nya förbättrade träningsrutiner har avlagts, släpps två tränings-dvds för folk som gillar tunga tongångar. Med den tatuerade och piercade yogainstruktören Chaos i spetsen erbjuder "Yoga for Indie Rockers" och "Pilates for Indie Rockers" stillsam träning till musik som i vanliga fall inte förknippas med lugn och ro.


Chaos är övertygad om att man ska trivas med musiken man tränar till då det kan inspirera till att träna mer regelbundet. I en intervju med engelska tidningen Guardian säger hon att hon också tycker det är viktigt med olika typer av förebilder inom träningsindustrin.

Båda filmerna börjar med en genomgång för nybörjare och man ges möjligheten att bestämma om man föredrar att träna till punk, indie, electro eller tung hårdrock.

2008-01-05 03:20 RSS icon
KOMMENTARER
comments powered by Disqus