Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
MANLIGT Föregående | | Nästa

Petter har lyckats få träningen till en rolig hobby i hans vardag.

Han vill att hans fans ska trivas med sig själva, precis som han själv.

Han berättar att det blir en enkel träning för att hinna med jobb och tid med sin familj.

Efter hans medverkan i "Så mycket bättre" blev en av hans låtar en succé efter Septembers remix av "Mikrofonkåt".

Här ser vi honom med hela gänget från "Så mycket bättre".

Petter: "Gör träning till din hobby"

Intervju. Petter är en av våra största artister i Sverige. Hälsan har inte alltid varit i topp för rapparen från Södermalm. Idag är han en hårt arbetande familjefar – så hur får han allt att gå ihop?

Hur håller du igång träningen?

– Jag har sen några år sedan jobbat på att få träningen att bli en del av min vardag. Många tycker att det är jobbigt och ansträngande med träning, men då gäller det att hitta rätt form och få det till att bli en rolig hobby.

Vilken träningsform trivs du bäst med?
– Jag jobbar mycket och försöker ägna så mycket tid som möjligt med min familj, så det är väldigt enkel träning för mig. Jag springer en hel del men trivs bäst på gymmet.

Hur ofta tränar du?
– Jag försöker att träna 3-4 gånger i veckan, men det beror på hur det ser ut med jobb just då.

Du har många fans som ser upp till dig. Tänker du ofta på att vara en hälsosam förebild?
– Vi är så olika så kan jag bara se till att jag själv är nöjd. Sen är det självklart ett plus om mina fans uppskattar mer än min musik.

Hur noga är du med kosten?
– Jag har förstått att det är väldigt viktigt. Något jag även tänker mycket på nu för tiden är att inte röka. Förutom kosten så prioriterar jag sömn. Vi är många som stressar för mycket idag, och då är det viktigt med både träning och bra sömn för att orka med vardagen.
2011-08-01 09:37 RSS icon

CIMON LUNDBERG
cimon.lundberg@improveme.se
improveme.se/cimon

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Trött jämt och ständigt Sömn räddar ditt liv Tips för snabba resultat Musikterapi Mat med superkrafter Sommarens badpojkar
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen