Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Är svenskar hälsosamma? Är svenskar hälsosamma? Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 21 April 2015
STARTSIDA Föregående | | Nästa

Konsultationen inleds alltid med att diskutera patientens önskemål.

Sara förklarar exakt hur hon kommer att arbeta med Restylane Lip Volume för att Lindas läppar ska få en fin form med lite extra kontur och ett naturligt mjukt utseende.

En noggrann genomgång där man även tittar på om läpparna är jämna i formen från början eller om man även behöver korrigera så det bli symmetriskt.

Restylanes nya produkter för oemotståndliga läppar: Restylane Lip Volume – för Dig som vill ha volym – samt Restylane Refresh – för dig som inte vill ha så mycket volym, utan mer en mjuk, återfuktad läpp och förbättrad struktur.

Dags att designa Lindas drömläppar!

Lätt massage formar Restylanet så det ligger jämnt och snyggt.

Linda före – sedd från höger.

Direkt efter behandling.

Höger efter 2 veckor.

Linda före – sedd från vänster

Direkt efter behandling.

Vänster efter 2 veckor.

Oemotståndliga läppar

Krönika. improveme.se:s hudspecialist och expertrådsmedlem Catharina Rytter (f.d. Liljekvist) från Ellipse Klinikken berättar om nya generationens läppbehandlingar.

Äntligen kan du få de läppar du alltid drömt om. Den nya generationens produkter från Q-med – Restylane, har inte längre endast läppförstoring i fokus.


Numera fokuserar vi
på att designa läppar med en naturlig look och en oemotståndlig mjukhet. Vi kan behandla en äldre, uttorkad mun till att se fräsch och yngre ut samt även behandla fina linjer på överläpp och runt munnen. Även unga personer med torra läppar och även män, som lider av små tunna läppar kan nu på ett naturligt sätt återfå fukt och struktur.

Restylane Lip Volume
är för Dig som önskar mer volym och Restylane Lip Refresh är för Dig som endast önskar en bättre fuktbalans och struktur i läpparna. Båda innehåller Lidocain som ger en mycket god bedövningseffekt.

Linda kom till Ellipse Klinikken
för att fylla sina läppar. Hon har gjort det förut och testat vanligt Restylane och likvärdiga fillers tidigare, men inte hos oss. Hon har en önskan om en mun med volym och fylliga sensuella former. Sara väljer Restylane Lip Volume – perfekt för ändamålet.

De nya produkterna
är inte bara anpassade för att injiceras i läppar. Den upplevs som mycket mjukare och enklare att arbeta med och som patient blir resultatet mycket naturligt och mjuk direkt. Oavsett volym. Önskar man mycket volym rekommenderar vi att man kommer på ett återbesök efter två till tre veckor och fyller på mer. Detta för extra bra hållbarhet och för att man även kan korrigera läpparna till fulländad design.

Lindas egna ord
om behandlingen och produkten var: ”Det kändes nästan ingenting att göra behandlingen, då Lidocainet bedövar snabbt och effektivt. Läpparna var något svullna direkt efter, men inga knölar, ingen ojämnhet utan jag såg direkt att resultatet skulle bli precis som jag önskat. Jag är tidigare behandlad med andra fillers, men nu, så här 4 veckor efter, ser jag och känner ett resultat som jag är mer än nöjd med. Produkten är helt annorlunda än vad jag tidigare provat och behandlaren var mycket skicklig i att förstå vad jag ville ha – så jag är helt enkelt otroligt nöjd!

Produkterna passar lika
bra för män som kvinnor. Unga som äldre. Äntligen finns kan du få de läppar du drömt om – oemotståndligt mjuka.

Välkomna till Ellipse Klinikken
på en konsultation – Hur ser dina drömläppar ut? Låt våra specialutbildade sjuksköterskor vägleda dig.
2011-10-29 11:28 RSS icon

CATHARINA LILJEKVIST
skonhetsrad@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder5 Ultimata festivallooken Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV