Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 25 April 2015
HÄLSA & FITNESS
Lägg om kosten och skippa dieterna

Lägg om kosten och skippa dieterna

Att banta för att få jeansen att sitta bättre känns passé. Gör istället upp en plan som verkligen håller. Vi har knepen som får dig att må bra och äta god mat utan ångest och jojopendlande vikt.

Lär dig måttlighet

Kom ihåg att det inte handlar så mycket om vad du äter i längden, utan om hur mycket. Du kan äta av allt, men i begränsade mängder. Skippa en extra portion eller ännu bättre – lägg upp maten på en mindre tallrik, typ en assiett. I stället för att köpa en stor påse chips, köp en liten påse. Eller lägg upp så mycket du vill äta i en liten skål och lämna den stora påsen i skafferiet.

Njut av maten
Det är inte konstigt om du känner dig otillfredsställd efter en måltid du kastat i dig på stående fot eller slevat i dig ur en takeawaylåda vid datorn. Gör måltiderna till heliga stunder då inget annat får störa. Lägg upp maten vackert, tugga långsamt och njut av smakerna.

Stoppa suget

Ät mellanmål! Det ligger ingenting skadligt i att ta ett nyttigt mellanmål, dessutom motverkar det suget som brukar sätta in mellan måltiderna annars.

Nyttiga snacks

Ladda med hälsosamma snacks att ta om suget verkligen sätter in. Ett exempel är mörk choklad som är bittert och bra och motverkar att du blir sugen på sött. Införskaffa att ha både hemma och på jobbet.

Unna dig
Se till att låta dig själv leva. Hur kul är det egentligen att aldrig få unna sig något gott? Unna dig något när du verkligen vill ha det, men inte varje dag. För visst har vi alla sådana dagar ibland, när kroppen bara skriker efter något sött eller salt.
2011-11-18 13:29 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år