Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Söndag 26 April 2015
SEX & RELATIONER Föregående | | Nästa

Bradley Cooper, 36, är PEOPLEs Sexiest Man Alive.

Han har gjort sig känd genom bland annat "Baksmällan"-filmerna och har tidigare dejtat Renee Zellweger och Jennifer Lopez.

"Jag väntar på att Dax Shepard ska komma ut och säga att det här är ett avsnitt av 'Punk'd'", kommenterar Bradley sin utnämnelse.

Bradleys charmiga leende och glimt i ögat får kvinnor världen över på fall.

En annan kille på listan över de sexigaste männen är snyggingen Liam Hemsworth, skådespelande pojkvän till Miley Cyrus.

Idris Elba är en annan heting på listan. Emmynominerad för sin roll i The Wire berättar den brittiske skådisen att han är svag för kvinnor som tar hand om sin hy.

Visst är Justin Theroux attraktiv. Men vi är ganska säkra på att det är det faktum att han är Jennifer Anistons senaste sambo som kvalificerat honom till listan...

Chris Evans påstår att han var spinkig när han var yngre. Svårt att tro nu, när man ser hans vältränade uppenbarelse.

200 armhävningar och situps varje dag håller countrysångaren Tim McGraw i toppform.

Josh Charles, känd från dramaserien The Good Wife, är en annan snygging på listan.

Joel McHale startade kampanjen "Funny Is the New Sexy" och det verkar ha funkat – komikern är nämligen ny med på listan över de sexigaste männen! "Det måste vara för att de andra var bortresta", skämtar han (sexigt?).

Jason Momoa tränade sex timmar om dagen för sin roll i Game of Thrones. "Sen flög jag till Rom och åt pasta", berättar han.

Kanadensiske skådisen Ryan Gosling, aktuell i "Crazy, stupid, love", charmar även han sig till en plats på listan.

Alec Baldwin är ännu en komiker på listan. Och vår gissning är att hans fysik förbättrats sedan han blev tillsammans med en yogainstruktör...

Dylan McDermott, 50, behöver inte anstränga sig särskilt mycket för att se sexig ut.

Bradley Cooper är den sexigaste mannen

Bildspel. Varje år utser tidningen PEOPLE en känd man som blir årets "Sexiest Man Alive". I år är det skådespeleraren Bradley Cooper som kammat hem den ärofyllda utmärkelsen.

Den 36-årige skådespelaren Bradley Cooper kan i år titulera sig Sexiest Man Alive . Läs om hur han reagerade när han fick reda på utnämnelsen och se de andra männen på listan i bildspelet ovan!
2011-11-21 09:16 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år