Från WAG modedrottning Från WAG modedrottning Marc Jacobs till Sverige Marc Jacobs till Sverige Möt våren med grapefrukt Möt våren med grapefrukt Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Söndag 1 Mars 2015
BEHANDLINGAR
Behandlingarna för en snyggare nyårsklyfta

Behandlingarna för en snyggare nyårsklyfta

Nyårsfesten närmar sig och det blir snart dags att leta fram den perfekta festblåsan. Med extra fokus på urringningen tar vi fram de behandlingar och metoder som förbättrar din byst och ditt dekolletage.

För de som vill minska rynkorna eller fräscha upp en vinterglåmig hy kring brösten kan passa på att göra en hudföryngrande behandling. Ett populärt alternativ är en Juvéderm Hydrate-behandling som tillför fukt till dekolletaget och förbättrar hudens elasticitet. Andra populära metoder är laserbehandlingar (med exempelvis Fraxel laser) eller stimulerande peelings (Enerpeel) som hjälper hudens cellförnyelse.


När det kommer till
urringningar brukar volym vara det som många oroar sig för. En snabb lösning är att investera i klassikern Wonderbra som nu släppt en BH med gel-kudde. Bra, följsamt stöd som känns naturlig. Ett mer långsiktigt alternativ är en bröstförstoring där Allergans handgjorda implantat Natrelle blivit ett allt mer populärt alternativ. Varje implantat tar hela tolv dagar att tillverka.

I dagsläget så finns Allergans Natrelleimplantat på utvalda kliniker runt om i landet. Här nedan presenteras ett urval:

Stockholmsområdet

Klinik Improva
Akademikliniken
Victoriakliniken
Proforma
Stockholm Medical Skincare Center

Västra Götaland
Klinik 34

Skåne

Akademikliniken
Citadellkliniken
2011-12-14 14:24 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder14 Marc Jacobs till Sverige Antal bilder9 Män vill dofta manligt sött Antal bilder6 5 hetaste Oscarstrenderna Antal bilder9 De hetaste parfymerna