Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Måndag 30 Mars 2015
MAKE-UP Föregående | | Nästa

Gisele Bundchen drar in miljoner på sina kampanjer varje år...

För sjunde året i rad rankas hon som den mest högavlönade supermodellen i världen.

Gisele gör reklam för både underkläder, parfymer och baddräkter.

Hon tjänar mer än dubbelt så mycket som Heidi Klum som rankas som näst rikast.

Den senaste kampanjen för Givenchy sägs ha gett Gisele Bundchen omkring 50 miljoner kronor.

Gisele Bundchens hemliga miljonavtal med Givenchy

Nyheter. Gisele Bundchen är modehuset Givenchys nya frontface för deras vårkampanj 2012.
Med det nya jobbet säkrar hon åter förstaplatsen som världens mest inkomstbringande supermodell.

Att den brasilianska supermodellen nu syns i modehusets nya kampanjer bekräftar månader av rykten om att hon skulle ta över efter Mariacarla Boscono.


Giseles första kampanj är “uttrycket av en kärlekshistoria mellan en surfare och en sjöjungfru”. I kampanjen syns även de manliga modellerna Chris Moore och Simone Nobili. Hur mycket Bundchen har tjänat på kampanjen har inte offentliggjorts, men experter på området spekulerar i att arvodet var närmare 50 miljoner kronor.

Tidigare i år utsågs Gisele Bundchen till världens bäst avlönade modell för sjunde året i rad. Den 31-åriga modellen har toppat listan av Forbes.com sedan 2004, men i år ökade hennes inkomst med 20 miljoner dollar och i lönekuvertet hamnade hela 45 miljoner dollar.

Men Gisele är inte avlönad av branschen utan anledning. När hon syntes i reklamen för Pantene i mars 2010 ökade företagets försäljning med 40 procent enbart i Latinamerika.

Nummer två på listan över högavlönade supermodeller i världen är Heidi Klum, som genom ett lukrativt avtal med Amazon.com drog in 20 miljoner dollar. Bronsplatsen knep brittiska Kate Moss som inte heller tjänar några småslantar.
2011-12-20 17:48 RSS icon

DANIEL NYHLÉN
daniel.nyhlen@improveme.se
improveme.se/danielnyhlen

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman