Ett lyft för karriären

improveme.se

Diskreta antiage-behandlingar har blivit en växande trend inom näringslivet.

Allt fler väljer att behandla sig med Botox och Juvéderm för att se bra ut på jobbet. Utseendet har blivit viktigare och kan ge fördelar i karriären. Carina Agdelius på Agdelius Hudvårdsklinik i Stockholm märker av den enorma efterfrågan på denna typ av softlift-behandlingar.

Att se bra ut ger karriärfördelar. Det berättar till exempel Ing-Marie Glifberg, privatrådgivare på Skandia, som i samband med en artikel i Dagens Industri får en Juvéderm- och Botox-behandling hos Carina Agdelius.

Sjuksköterskan Carina Agdelius menar att intresset från näringslivet är stort men att det fortfarande är mest kvinnor som kommer in för en behandling, även om andelen män ökar stadigt.

En av anledningarna
till den ökade populariteten är att kraven i arbetslivet är högre i dag. För att lyckas med karriären förväntas det att ”du skall vara erfaren, kompetent, snabb och stresstålig och dessutom se ut som 20. En del har stora framträdanden inför folk och tänker därför på hur de ser ut i ansiktet” berättar Carina Agdelius för Dagens Industri. Många av de patienter från näringslivet som kommer till henne för att få en Juvédermbehandling gör det i hemlighet. Även för sin partner.

Fördelen med en Juvédermbehandling är att det ofta inte syns så tydligt vad du har gjort. Det är snarare många små lyft, i form av injiceringar, som balanserar ansiktsformen och som gör att du ser piggare ut när du lämnar kliniken.

Bildspel: Ett lyft för karriären

Bildspel: Ett lyft för karriären

[email protected]

2011-12-30 14:12:00

Publicerad: 30 december 2011

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp