Tävling: galapremiär Tävling: galapremiär Stockholm Fashion Week Stockholm Fashion Week Våra snygga EM-hopp Våra snygga EM-hopp Våga ställa krav på fillers Våga ställa krav på fillers
Fredag 30 Januari 2015
SEX & RELATIONER Föregående | | Nästa

1. Att duscha är oftast skönt, men unna dig även ett bad då och då. Du får mer tid för att tvätta dig och lär känna din kropp bättre.

2. När du äter involveras alla sinnen, till och med hörsel när du sätter tänderna i ett saftigt äpple eller knaprar på en chokladbit. Efter sex är ätandet faktiskt det mest sensuella vi kan göra, så passa på att göra det naken för att höja upplevelsen ytterligare.

3. Skippa pyjamasen och sov helt utan kläder. Då menar vi inte i trosor och bh utan helt näck. Gillar du hur lakanet och täcket känns mot huden är det bara en tidsfråga innan du gör det till en daglig rutin.

4. För att gå steget längre kan du testa på att vara naken i en offentlig miljö. Visserligen inte mitt på stan, men i en omgivning där det är tillåtet, som hos massören. Det här är ett bra sätt att ”öva” på att vara näck inför folk då massören enbart fokuserar på det som finns under ditt skinn: musklerna.

Någon som dock fokuserar på din kropp är en underklädesstylist. De ser dussintals kroppar varje dag, och reaktionen hon ger bekräftar bara hur normal din kropp är.

Förutom att testa på nakenhet i en mer öppen omgivning, är bilder något du kan ha användning för flera gånger. En professionell fotograf vet vilka vinklar som fungerar bäst för din kropp, och när bilderna väl är i handen på dig är det en perfekt källa för inspiration om du någon gång behöver det.

Snyggare naken: så får du självkänslan tillbaka

Bildspel. Känner du dig obekväm utan kläder? Det är du inte ensam om.
Med våra tips blir det lättare att visa sig offentligt i duschen.

Inte alla är helt bekväma med sina kroppar, men det går att lösa lättare än man tror. För att känna dig mer behaglig i ditt eget skinn måste du bara göra fler saker utan kläder.


Klicka dig vidare i bildspelet för att se vad du kan göra.
2012-01-04 10:44 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Toppmodellernas nakenbilder säljs på auktion Nakna extraknäck Naken Gisele osäljbar Huden klarar inte mer Hudföryngring Naket är modellen
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Stockholm Fashion Week Antal bilder7 Transsexuella förebilder Antal bilder10 Styling Guldbaggen Antal bilder5 Emma blir Skönheten