Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Honung för fin hud & hår Honung för fin hud & hår Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
HÄLSA & FITNESS Föregående | | Nästa

Kim Kardashian tar träning och kost på största allvar. Hennes utseende är nämligen en stor del av hennes personliga varumärke och hon är därför mån om att hålla sig fit och fräsch.

Kim berättar för Us Weekly att den viktigaste delen när det gäller att hålla sig slank är att ändra sina matvanor.

"På morgonen äter jag ägg med kalkonbacon, sen sallad till lunch och fisk, pasta eller kyckling till middag", berättar hon. Favoritsalladen är en grekisk sallad utan oliver.

En gång i tiden var Kim en gottegris, men nuförtiden har hon eliminerat vitt socker från sin kost, allt för att fortsätta komma i storlek Small.

Kim blir även inspirerad av sin vältränade syster Kourtney.

"Hon har lärt mig att äta mer ekologiskt", säger Kim om syrran. "Hon är lite extremt, men jag börjar långsamt lära mig att gilla det."

Men hennes avundsvärda figur beror även på att hon tränar hårt med kändis-PT:n Gunnar Peterson.

Gunnar berättar för Us Weekly att hans 60-minuterspass är högintensiva, för att få ut så mycket som möjligt på kort tid.

"Varje minut av passet räknas", säger Gunnar. "Vi varvar mellan löpning, pull-ups, utfall, situps och lyft över huvudet."

"Vi fokuserar på att träna rumpa, mage, ben och axlar", berättar tränaren. "Sen gör vi stora rörelser för att hålla igång hennes förbränning även efter passen."

Kim Kardashian: "Jag börjar gilla ekologisk mat"

Bildspel. Hon är känd för sina kurvor, men jobbar hårt för att hålla dem snygga. Läs hur i vårt Kim-bildspel!

Realitystjärnan Kim Kardashian behöver ingen nystart så här i januari. Hon har nämligen gjort det till en livsstil att hålla sig i god form.


I bildspelet ovan delar Kim med sig av sina bästa metoder för att komma i jeansen.
2012-01-05 09:20 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år