Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Tisdag 31 Mars 2015
SEX & RELATIONER Föregående | | Nästa

Du behöver inte vara nervös. Läs varför i bildspelet.

Visst kan det vara pirrigt att ha sex med någon ny, men det bör isåfall vara bra pirr. När ni har samlag är det båda parter som bidrar i akten så ansvaret ligger inte på dina axlar. Tänk det som ett samtal, båda måste vara delaktiga för att det ska kunna fungera.

Om det är celluliter eller övervikt du är orolig för, var inte det. Din partner har med stor sannolikhet sett det förut, så han/hon kommer inte bry sig om det. Dessutom har din motspelare egna komplex att noja över.

Det är bara att erkänna, ingen är perfekt, inte ens du. Ständigt klagar vi på att vi borde göra mer av det ena och andra men din partner har också något som denne inte är helt nöjd med.

Tänk istället på varför han eller hon ligger naken med dig. För att personen vill ta på dina muskler eller dina bröst? Eller för att det inte spelar någon roll? Din partner ligger tillsammans med dig för att ni har en attraheras av varandra, så enkelt är det.

Sluta noja för vad som har hänt med partnerns tidigare tjejer eller killar. När ni ligger nakna tillsammans kommer ni ändå bara fokusera på varandra.

Bli av med nervositeten innan sex

Bildspel. Dags att få till det med en ny? Det kan vara nervöst första gången, men vi botar nervositeten.

Första gången med en ny kille eller tjej kan vara både spännande och nervöst. Men det finns ingen anledning att vara orolig. Varför?


Kika i bildspelet så får du veta.
2012-01-05 12:28 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman