Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
SEX & RELATIONER Föregående | | Nästa

Du behöver inte vara nervös. Läs varför i bildspelet.

Visst kan det vara pirrigt att ha sex med någon ny, men det bör isåfall vara bra pirr. När ni har samlag är det båda parter som bidrar i akten så ansvaret ligger inte på dina axlar. Tänk det som ett samtal, båda måste vara delaktiga för att det ska kunna fungera.

Om det är celluliter eller övervikt du är orolig för, var inte det. Din partner har med stor sannolikhet sett det förut, så han/hon kommer inte bry sig om det. Dessutom har din motspelare egna komplex att noja över.

Det är bara att erkänna, ingen är perfekt, inte ens du. Ständigt klagar vi på att vi borde göra mer av det ena och andra men din partner har också något som denne inte är helt nöjd med.

Tänk istället på varför han eller hon ligger naken med dig. För att personen vill ta på dina muskler eller dina bröst? Eller för att det inte spelar någon roll? Din partner ligger tillsammans med dig för att ni har en attraheras av varandra, så enkelt är det.

Sluta noja för vad som har hänt med partnerns tidigare tjejer eller killar. När ni ligger nakna tillsammans kommer ni ändå bara fokusera på varandra.

Bli av med nervositeten innan sex

Bildspel. Dags att få till det med en ny? Det kan vara nervöst första gången, men vi botar nervositeten.

Första gången med en ny kille eller tjej kan vara både spännande och nervöst. Men det finns ingen anledning att vara orolig. Varför?


Kika i bildspelet så får du veta.
2012-01-05 12:28 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen