Snyggast i världen

improveme.se

Glöm förföriska latinokillar och romantiska fransmän. De snyggaste killarna kommer från vår svenska huvudstad.

Det amerikanska resemagasinet Traveler's Digest har korat de snyggaste männen världen över och på första plats kommer män från Stockholm.

Tidningen menar att svenska män fått en oförtjänt stämpel som kalla, enstöriga och svåra att komma inpå livet. I själva verket är de långa, finlemmade, välklädda livsnjutare. Dessutom: har man en gång vunnit en Stockholmskilles hjärta är han lojal resten av livet, menar tidningen.

På andra plats hamnade männen i världsmetropolen New York, ditt snygga, ambitiösa män vallfärdar från hela världen för att söka lyckan. Tredjeplatsen knep snyggingarna från Amsterdam i Holland, även de långa och välklädda. Amsterdam, med sina kanaler och cykelvägar, beskrivs dessutom som en perfekt plats för romantik.

Världens fjärde
snyggaste män hittar du i Lissabon, Portugal. Där är killarna välutbildade, sportiga och karismatiska, menar Traveler's Digest. Och på femte plats hamnar män från Buenos Aires, Argentina. Sexiga och sensuella, charmiga och kultiverade, dessa män har många fina kvaliteter.

Bildspel: Snyggast i världen

Bildspel: Snyggast i världen

[email protected]

2012-02-28 12:53:00

Publicerad: 28 februari 2012

Arbetar du med en psykopat?

Här är varningstecknen som gör att du måste se upp