Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
SEX & RELATIONER
Vad svenskor vill ha – enligt utlänningar

Vad svenskor vill ha – enligt utlänningar

Många säger att svenska tjejer är snyggast i världen. Men stämmer det? Så här ser utlänningar på svenskar – och hur man raggar på dem.

Svenska damer är vackra. Och det är inte bara vi svenskar som tycker det, även utlänningar tycker att svenska tjejer i allmänhet är bland de snyggare i världen.


Nätmagasinet "AskMen.com" skriver om vad utländska människor tycker om svenska tjejer. Där förklarar de att ”Sapphire”, författaren till bloggen ”Lost in Stockholm” skriver om sitt liv i Stockholm och om hur det är att dejta svenskor.

I bloggen beskriver författaren också varför de är så snygga, nästan som en hyllning.

”Svenska tjejer är allt du fantiserar om. De är långa, vackra, blonda bystiga, atletiska och starka”.

Men enligt Sapphire vill svenska tjejer inte ha killar av samma nationalitet. Det här beror på på flera faktorer:

- De är blyga
- De är snåla
- De måste ha alkohol för att prata
- De dricker för mycket (på grund av faktorn ovan)
- De är för känsliga

Sapphire hävdar också att svenskor ofta är så kallade ”golddiggers”, det vill säga att de är ute efter pengar när de raggar på andra. Även DJ-kunskaper och tighta jeans är något som rekommenderas.

Nu är det också en fråga om hur många som faktiskt håller med skribenten. Det finns väldigt blandad respons i bloggen, inte minst från personer som hävdar att de själva är från Sverige och inte alls håller med.

Men en sak kan vi vara säkra på – svenska damer är vackra.
2012-04-11 14:50 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Oksana tvingas bära slöja Lena Olin och Eva Green – sexigaste kvinnorna på film Svenska män latast i Europa Semesterdrickandet ökar Svenska stjärnknepen Snygg inför bröllopet
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen