Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Lördag 28 Mars 2015
MAKE-UP Föregående | | Nästa

Camilla Läckberg tävlar i "Let's Dance" tillsammans med dansaren Kristjan Lootus.

De började dansträna sex veckor innan tävlingen satte igång.

I fredags körde dansparet en rumba, som placerade dem på tredje plats.

Camilla berättar för improveme.se att hon troligtvis får lov att sätta undan terapipengar ifall hennes nioåring blir traumatiserad av att se sin mamma i en avslöjande rumbaklänning.

Camilla Läckberg: "LCHF funkar för mig"

Intervju. Camilla Läckberg är van att leverera gastkramande spänning i sina böcker. Men i och med sin medverkan i "Let's Dance" får hon själv uppleva en riktig rysare. I sin "Let's Dance"-blogg beskriver hon tävlingen som "galen och fantastisk och underbar och härlig och nervpirrande och skräckinjagande och f-ing fabulous". Vi har träffat den färgstarka författarinnan.

Många kommer ju i toppform av "Let's Dance". Har du märkt någon skillnad?

FAKTA: Camilla Läckberg Ålder: 37 år
Bor: Enskede utanför Stockholm
Familj: Maken Martin Melin, tre barn och två bonusbarn
Gör: Författare
Aktuell: I "Let's Dance"
– Jag känner mig mycket mer tränad än förut.

Vilken är din favoritdans?

– Jag gillar rumba. Och så gillar jag det dramatiska i tango. Där behöver jag inte röra höfterna så mycket, jag är väldigt dålig på det. Jag kan vara så stel som jag vill (skratt).

Har du något att säga till om när det gäller smink, hår och kläder?

– Klänningarna har vi inte så jättemycket att säga till om, men smink och hår styr jag rätt mycket själv. Det är ju mer än jag brukar ha, så man får helt enkelt vänja sig vid att vara mer sminkad än man brukar vara.

Behöver du ta hand om huden på något särskilt sätt, på grund av allt smink?
– Nej, det är så sällan vi har så mycket smink. Jag har min rutin. Jag har inte så mycket tålamod att hålla på med krämer, jag kör ansiktstvätt och sen är det bra, liksom.

Vad kan vi förvänta oss av din look?
– Vissa kommer att vara eleganta och andra mer lättklädda. Min konservativa nioåring kommer att dö, jag kommer att få sätta undan terapipengar.

Får du någon författarinspiration av dansandet, så där så att du måste springa iväg och skriva ner en ny bokidé mitt i en dans?
– Nej, utan det är snarare skönt att få ett break från skrivandet och inte ha så mycket i huvudet, mer än att tänka på var jag ska sätta höger och vänster fot. Det är faktiskt otroligt avkopplande mentalt att få gå in i det här och släppa allt annat.

Kommer det att dyka upp någon dansarkaraktär i en framtida bok, kanske?
– Det vet man aldrig.

Hur äter du för att orka med dansandet?
– Jag märker att jag kan och behöver äta mer. Men jag äter rätt bra till att börja med.

Visst äter du LCHF-kost?

– Ja, 80 procent av tiden. Sen fuskar jag 20 procent av tiden, med lite godis och sådär.

Hur kommer det sig att du började med lågkolhydratskost?
– Jag vägde 20 kilo mer när jag inte gjorde det. Det är helt enkelt därför. LCHF funkar så himla bra för mig, jag mår bra, är pigg och slipper humördipparna.
2012-04-12 09:42 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman