Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Tisdag 28 April 2015
HÄLSA & FITNESS
Så enkelt bakar du proteinmuffins

Så enkelt bakar du proteinmuffins

Fitnessexperten Martin Löwgren delar med sig av sitt recept på nyttiga proteinmuffins du kan äta med gott samvete. Bon appetit!

Proteinmuffins (8 stycken)


150 gram äggvita
1 skopa proteinpulver = cirka 25-30 gram (valfri smak)
2 matskedar havrekli
2 tsk bakpulver
1 msk Fun light (valfri smak)

GLASYR
150 gram kesella
Fun Light hallon
Färska hallon

Tillagning:
Sätt ugnen på 150 grader. Vispa äggvitorna hårt och blanda dem med resten av ingredienserna. Fördela muffinssmeten i åtta muffinsformar och grädda i 20 minuter. Blanda ihop ingredienserna till glasyren och bred ut över muffinsen.

Martins kommentarer:

Jag kör med WNT Triple protein vilket är ett vassleisolat, men så länge man kör med ett kvalitetsprotein som klarar att värmas upp (vassle som kasein) ska det inte spela någon roll vilket märke man kör. Glasyren med just färska hallon är en personlig favorit, men det går såklart att göra utan glasyr eller med annan kesellabaserad favorit.
2012-04-24 08:07 RSS icon

MARTIN LÖWGREN

martinlöwgren.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år