Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Måndag 27 April 2015
MAKE-UP Föregående | | Nästa

Beyonce är världens vackraste kvinna år 2012, anser tidningen PEOPLE.

Ofta brukar en kändis som är särskilt aktuell väljas, till exempel någon som nyligen släppt en skiva eller medverkat i en film. Men i Beyoncés fall är projektet en liten bebis, dottern Blue Ivy.

Trots att hon födde barn för bara några månader sedan har Beyoncé redan gått ner alla graviditetskilon, uppger stjärnan själv.

Hon berättar också att hon anser sig ha blivit snyggare sedan hon blev mamma.

"Jag känner mig vackrare än någonsin, eftersom jag har fött barn", säger hon till PEOPLE.

"Jag har aldrig känt ett så starkt syfte här på Jorden", säger hon.

Samtidigt försöker hon tona ner sin utmärkelse.

"Att kallas världens vackraste kvinna är överväldigande", säger hon till PEOPLE. "Det får mig att känna mig väldigt generad", tillägger hon.

Beyonce har ett annat förslag på världens vackraste kvinna: "Min mamma! Kvinnor är som fina viner, de blir bättre med åren."

Allra vackrast känner sig Beyonce när hon känner sig "älskad och självsäker. Det handlar om vem man är som människa, det är det som gör en vacker".

Beyoncé är vackrast, enligt People

Bildspel. Varje år korar den amerikanska tidningen PEOPLE en kvinna som utnämns till världens vackraste. I år är det den nyblivna mamman Beyoncé Knowles som pryder omslaget och ligger överst på listan.

Att bli mamma har gjort Beyoncé vackrare, tycker hon själv. Och det verkar även den amerikanska nöjestidningen PEOPLE tycka.


De har nämligen korat henne till världens vackraste kvinna.

Läs mer i bildspelet ovan!
2012-04-26 09:00 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år