Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln JIN Soon Choi x Goop JIN Soon Choi x Goop Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Söndag 21 December 2014
SEX & RELATIONER
Så fixar du sommarflörten

Så fixar du sommarflörten

Sugen på en sommarkärlek? Skippa accessoarerna. Ett vackert leende är allt som behövs.

Snart kommer sommaren, och sommar innebär oftast värme. Det svenska vädret kan dock vara oförutsägbart och väderleksrapporten stämmer inte alltid, se därför till att ha hettan redo när kylan väl kommer. Med en värmande flört behöver du inte oroa dig för att frysa i sommar.


I en ny studie från detjingsajten C-Date så undersöktes vad européer (inklusive svenskar) föredrar hos en kvinna eller man.

För herrarna
Det visar sig att 38 procent av alla deltagande kvinnor attraheras av män som bär aftershave, medan 31 procent istället går igång på synliga muskler. Vissa föredrar dock accessoarer som klocka, skor eller bil, men det är endast fyra, fem respektive sju procent.

För damerna
För tjejernas del är det ungefär samma sak. Hela 37 procent av de tillfrågade männen tycker att en naturlig look är mer attraherande än klackskor och röda läppar, som hamnade på sju och fem procent. Visserligen hamnade korta klänningar på en andraplats med 27 procent, men i slutändan är det au natural som gäller.

När det kommer till enbart svenskarna så tycker båda könen (79 procent för kvinnorna och 52 för männen) att leendet är den egenskapen som är mest attraktiv.

Strunta i solpudret eller finskorna nästa gång du söker en flört – satsa på naturligt. Lite parfym, charm och ett vackert leende är allt som behövs.
2012-05-12 08:00 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Kärleksparet vi vill åt Snygga ben på ett kick Så är svenskarna Snygg i sommarhettan Sminka dig till elegans Sommarträna i värmen
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen