Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Tisdag 31 Mars 2015
MAKE-UP
Hitta din perfekta läppfärg

Hitta din perfekta läppfärg

Makeup-artisten Bobbi Brown, mest känd för sitt egna sminkmärke, berättar hur du testar dig fram till den läppstiftsnyans som passar dig bäst.

Utgå från din egen färg

Den mest praktiska läppstiftsnyansen är lite ljusare än den naturliga färgen dina läppar har, berättar Bobbi Brown för Allure. Men satsa på ett stift med lite glans – ljusa, matta färger kan få dig att se blek ut. Det ska inte se ut som om du har täckstift på läpparna. Däremot kan en persikobrun eller ljusrosa färg jämna ut och definiera dina läppar. Är du mörkhyad? Satsa då på en mörklila nyans.

Testa på rätt sätt

När du provar olika läppstift är mitten av underläppen det bästa stället att testa på. Försök att testa färgen i dagsljus för bästa effekt. Men prova inte mer än tre-fyra läppstift åt gången – ta en paus när dina läppar börjar bli fläckade av färgen.

Anpassa dig efter säsongen
På vintern och våren kan du behöva en ljusare nyans, eftersom dina läppar är bleka. Byt sedan till en mörkare färgton nu till sommaren och i början av hösten, när dina läppar fått lite mörkare färg av solen.

Jämför dig inte
På samma sätt som en parfym kan lukta annorlunda på olika personer ser ett visst läppstift inte likadant ut på alla. Bara för att ett läppstift ser fantastiskt ut på en kompis betyder det alltså inte att det kommer se bra ut på dig – alla har olika hudton på läpparna.

Var inte rädd för att experimentera
"Varje säsong har sin läppstiftstrend, och bara för att din perfekta färg är rosabeige betyder det inte att du inte kan bära djupt vinrött", säger Bobbi Brown. Alla nyanser kan anpassas efter dina färger – testa att lägga en neutral färg underst och toppa med en mer iögonfallande ton.
2014-09-05 13:56 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman