Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Måndag 30 Mars 2015
HÅR & STYLING
Så håller du håret snyggt när du flyger

Så håller du håret snyggt när du flyger

På semestern vill man känna sig fräsch, men själva flygturen till semesterdestinationen kan göra att man inte känner sig så snygg i håret. Här kommer tipsen för dig som vill landa med frisyren i behåll.

Att flyga är ingen hit för skönheten. Ska du dessutom på ett viktigt jobbmöte på affärsresan eller göra en kväll på stan under din cityweekend är det inte alltid du har tid att åka till hotellet för att styla om frisyren efter flyget.


Hårstylisten Moulay Yacoubi
på Pierre Michel Salon i New York City har tre tips som kan rädda din frisyr under nästa flygtur.

1. Förbered håret
– I början av flygningen, separera ditt hår i tre sektioner – en baktill och en på varje sida av huvudet – och skapa tre lösa flätor. När du landar, ta bara ur flätorna så får du en bra look med struktur, säger han till Allure.

2. Bort med flottet
För hår som lätt blir fett är torrschampo ett måste i handbagaget. Känns frisyren flottig är det bara att spraya på lite och dra en kam genom håret.

3. Skippa frisset
För personer med lockigt hår som gärna blir frissigt när det gnuggas mot ryggstödet föreslår Moulay Tacoubi att du går till toaletten och fuktar håret med lite vatten från kranen.
– Det återaktiverar produkter du hade i dit hår hemma och du kan styla om det med fingrarna, säger han.
2012-05-23 11:41 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman