Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln Vinterns stora läpptrend Vinterns stora läpptrend Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Fredag 19 December 2014
HÅR & STYLING
Så håller du håret snyggt när du flyger

Så håller du håret snyggt när du flyger

På semestern vill man känna sig fräsch, men själva flygturen till semesterdestinationen kan göra att man inte känner sig så snygg i håret. Här kommer tipsen för dig som vill landa med frisyren i behåll.

Att flyga är ingen hit för skönheten. Ska du dessutom på ett viktigt jobbmöte på affärsresan eller göra en kväll på stan under din cityweekend är det inte alltid du har tid att åka till hotellet för att styla om frisyren efter flyget.


Hårstylisten Moulay Yacoubi
på Pierre Michel Salon i New York City har tre tips som kan rädda din frisyr under nästa flygtur.

1. Förbered håret
– I början av flygningen, separera ditt hår i tre sektioner – en baktill och en på varje sida av huvudet – och skapa tre lösa flätor. När du landar, ta bara ur flätorna så får du en bra look med struktur, säger han till Allure.

2. Bort med flottet
För hår som lätt blir fett är torrschampo ett måste i handbagaget. Känns frisyren flottig är det bara att spraya på lite och dra en kam genom håret.

3. Skippa frisset
För personer med lockigt hår som gärna blir frissigt när det gnuggas mot ryggstödet föreslår Moulay Tacoubi att du går till toaletten och fuktar håret med lite vatten från kranen.
– Det återaktiverar produkter du hade i dit hår hemma och du kan styla om det med fingrarna, säger han.
2012-05-23 11:41 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Proffsets bästa tips "Dieter är inget för mig" Tänk dig ner i vikt ”Värdelös på att träna” Njut bort smärtan Stjärnan i nytt viktras
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen