TBT till 1988 TBT till 1988 10 nya änglar för VS 10 nya änglar för VS Nytt jobb för Eva Mendes Nytt jobb för Eva Mendes Spruta bort dubbelhakan Spruta bort dubbelhakan
Söndag 3 Maj 2015
STARTSIDA
Beröring får kvinnors temperatur att stiga

Beröring får kvinnors temperatur att stiga

Nyheter. När en man rör vid en kvinna kan det börja hetta till – bokstavligen. En ny studie visar att kvinnors kroppstemperatur stiger med upp till en grad vid manlig beröring.

En ny studie från University of S:t August i Storbritannien visar att heterosexuella kvinnor blir varma av fysisk beröring, framför allt när det är en man som rör vid henne. Framför allt steg värmen i ansiktet och på bröstet.


I studien blev
deltagarna vidrörda på armen, handflatan, ansiktet och bröstet (de blev tillsagda att deras kroppsfärg skulle mätas) och blev automatiskt varmare vid beröringen. Mest steg temperaturen när de blev vidrörda i ansiktet och på bröstet och temperaturen steg tre gånger så mycket när det var en man som gjorde det.

Dessa resultat kunde uppmätas trots att deltagarna själva inte märkte att temperaturen steg eller tyckte att de reagerade på något visst sätt.
2012-05-30 13:53 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år