Nostalgi med Improveme Nostalgi med Improveme Försökdjurens Dag 2015 Försökdjurens Dag 2015 Mirakelörten som trendar Mirakelörten som trendar Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 25 April 2015
MAKE-UP
Snyggt sotade ögon i sommar

Snyggt sotade ögon i sommar

Sotade ögon associeras ofta med hösten och vinterns makeuper. Men med ljusare, mer färgstarka nyanser kan en smokey eye-look funka fint även under sommarens ljumma kvällar. Så här gör du.

1. Börja med att lägga en ljus ögonskugga över hela ögonlocket.


2. Använd dig av en kajalpenna och måla ett tjockt sträck längs med hela övre fransraden. Gör sedan likadant på den undra fransraden. Välj gärna en nyans som är något mörkare än den du ska sota med. Ska du sota med en brun skugga kan du lägga en mörkbrun eller svart eyeliner.

3. Använd fingret eller en tops och sudda det hårda strecket försiktigt uppåt.

4. Med hjälp av en pensel lägger du sedan en matt skugga längsmed kajallinjen. Skugga sedan i yttre kanten av ögat så att skuggningen följer globlinjen upp och över locket, fram till ungefär miten av ögonlocket. Torka av penseln då och då och jobba enbart med att sudda, tills dess att det mörka inte ser för skarpt ut. Testa exempelvis grått, lila eller grönt.

5. Avsluta med ett tunt lager mascara och gärna lite highlighter på brynbenet.
2012-06-07 11:54 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Försökdjurens Dag 2015 Antal bilder9 Nostalgi med Improveme Antal bilder9 Kändisarnas karamellhår Antal bilder15 Mascaran fyller 100 år