Hångla loss under misteln Hångla loss under misteln JIN Soon Choi x Goop JIN Soon Choi x Goop Storstadsvibbar till havs Storstadsvibbar till havs Rätt hudvård för rätt hy Rätt hudvård för rätt hy
Måndag 22 December 2014
SEX & RELATIONER Föregående | | Nästa

Den nya kondomen är tunnare än någonsin.

Hela 78 procent av deltagarna svarade "stämmer", "stämmer bra" eller "stämmer mycket bra" på påståendet att det kändes som att ha sex utan kondom.

De finns att köpa i livsmedelsbutiker och apotek för cirka 89 kronor.

Tunnare kondomer ska öka användandet

Bildspel. Den är bra för säkert sex – men inte känslan. Kondomen har länge varit ett njutningshinder, men en ny supervariant ska sätta stopp för detta.

Ett stort problem när det gäller sex är användandet av kondom. Många tycker att det försämrar njutningen och struntar helt i att använda den, vilket kan leda till oönskade gravititeter och könssjukdomar. Just för att det inte blir lika skönt så struntar många i skyddet, men en ny superkondom ska minska både sjukdomar och gravitidet.


”True Feeling” är en ny latexkondom från RFSU som ska ger mer njutning för båda parter. Genom ny teknologi och mer avancerade tillverkningsmetoder har latexgummit blivit tunnare för att öka känslan, utan att dra ner på kvaliteten.

Teknologin har dessutom gett tillverkarna möjligheten att eliminera kondomlukten som många tycker är obehaglig.

För att undersöka hållbarheten lät RFSU 150 personer testa kondomen. Nästan 60 procent instämde med att produkten löser problem som de tidigare har haft med standardkondomer.

– Det bästa med True Feeling var tunnheten, den ger en mer hudnära känsla vilket gör att man tänker mindre på kondomen medan man har sex, säger Henrik Norelius, en av alla "testpiloter".

Fler än hälften instämde på påståendet att de kändes mycket tunna och helhetsintrycket var väldigt positivt.
2012-06-11 13:53 RSS icon

KEVIN KROOKS
kevin.krooks@improveme.se

ANDRA LÄSTE OCKSÅ
Sex gör livet bättre Så är svenskarna Semesterdrickandet ökar Sexträna - och bränn kalorier som aldrig förr Snygg inför bröllopet Snygga män tjänar mer
KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder11 Beyoncés frisyrer Antal bilder10 Så tränar kändisarna i jul Antal bilder11 Kapa kändisarnas look Antal bilder6 Så klarar du flygstressen