Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Söndag 29 Mars 2015
HÅR & STYLING Föregående | | Nästa

Charlize Theron tog häromdagen sin sexmånaders adoptivson Jackson till barnavårdscentralen i Los Angeles.

Men hon visade upp mer än sin söta lilla pojke under besöket.

Bilderna avslöjar även att Charlize rakat av sig håret.

I nacken syns det tydligt att hon snaggat frisyren. Bara några millimeter hår återstår.

Tidigare i veckan dolde hon sin nya frisyrlook under en svart mössa.

Charlize var då på väg till ett yogapass och verkade mån om att inte fotograferas utan hår. För kallt kan det knappast ha varit i det kaliforniska sommarvädret.

Snaggningen måste ha skett nyligen, för så sent som förra veckan poserade hon med blonda lockar i håret.

Charlize har varit upptagen med att promota två nya filmer på sistone: "Prometheus" och "Snow White and the Huntsman".

Nästa projekt blir filmen "Mad Max 4: Fury Road", där Charlize spelar karaktären Furiosa. Det är inför den filmen hon låtit håret falla.

Senast Charlize förändrade utseendet dramatiskt för en filmroll var i "Monster", en rollprestation som vann henne en Oscar.

Charlize döljer sitt snaggade huvud

Bildspel. Charlize Theron verkar inte riktigt ha vant sig vid sin nya, snaggade frisyr – hon döljer den väl under mössor och hattar.

Charlize Theron är inte rädd att förändra sitt utseende för en filmroll.


Inför sitt kommande projekt, filmen "Mad Max 4: Fury Road", har hon rakat av sig håret. Så sent som förra veckan visade hon upp sig med sitt vanliga, drygt axellånga blonda svall. Men de senaste dagarna har hon burit hatt eller mösse när hon visat sig utomhus.

Nu kommer svaret
på varför hon dolt sitt huvud. Hon verkar helt enkelt inte riktigt ha vant sig vid att inte ha något hår – eller åtminstone vill hon inte att det fångas på paparazzibilder.

Hennes publicist
bekräftar för tidningen Us Weekly att anledningen till att Charlize Theron rakat av sig håret är att hon ska spela karaktären Furiosa i den kommande Mad Max-filmen.

Charlize är inte den första vackra kvinna som snaggat huvudet för en films skull. Även Natalie Portman har låtit lockarna fall för en roll. Charlize är inte helelr obekant med att förändra utseendet på vita duken – hon gick upp i vikt och gjorde sig "ful" för att spela mördare i filmen "Monster", som vann henne en Oscar.

Se mer i bildspelet ovan!
2012-06-12 08:37 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman