Få orgasm med nya appen Få orgasm med nya appen Calvin Kleins nya ansikte Calvin Kleins nya ansikte Throwback Thursday 1982 Throwback Thursday 1982 Istället för Botox Istället för Botox
Lördag 28 Mars 2015
MANLIGT Föregående | | Nästa

Sean Banan uppträdde med sin låt "Sean den förste Banan".

Som allsångslåt valde han "Leva Livet" med Lill-Babs.

Sean berättar för improveme.se att han börjat träna med en PT tre gånger i veckan för att bygga muskler.

Sean på Grammisgalan 2012.

Här är han i "Andra chansen", tillsammans med dockan Estelle.

Sean Banan: "Jag måste bli hård för mammorna"

Intervju. Vi träffade Sean Banan backstage under premiäravsnittet av "Allsång på Skansen" och fick klämma på hans muskler.

Vad har du för planer för sommaren?

FAKTA: Sean Banan Namn: Sean Samadi
Ålder: 27 år
Yrke: Sångare, skådespelare, komiker
Bor: Stockholm
Aktuell: Med albumet "Sean den förste Banan" och en sommarturné
– Jag ska göra 85 spelningar. Det blir intensivt och det får bli min semester. I juli månad är jag  hemma i Stockholm kanske två dagar. Men det här är vad jag har bett om. Som kung måste man ta hand om sitt rike och någon måste förr eller senare driva in skatterna.

Har du något knep för att varva ner mellan spelningarna?
– X-Box Call of Duty.

Hur gör du för att hålla dig i form?

– Jag tränar faktiskt tre dagar i veckan hos en personlig tränare. Danny började, sen Eric, och nu är det på tiden att den här bananen blir hård för alla mammor där ute.

Hur har det gått hittills då?
Skitbra, vill du känna? (Sean spänner sina lårmuskler.)

Oj, det är ju fantastiskt. Du har ju också smycken i öron, näsa och tänder. Är det någon sorts fashion statement?
– Statement? Nej, det är jag, sån är jag. Jag ber ju alla att vara sig själva och vara kungar på sitt egna sätt. Man ska göra det man vill, se ut som man vill och inte bry sig ett skit om vad någon annan tycker. Tack vare svenska folket får jag göra det på det mest svenskt folkliga vis som finns. En banan som mig får stå uppe på scen och vara mig själv. Tack Sverige!

Men den här tandsmyckningen, sitter den fast eller går den att ta av?
– Jag kan ta av mig dem faktiskt, de är gjorda efter mina tänder.

Har du några förebilder som inspirerat dig?
– Jag har en massa förebilder, man tar ju lite smått och gott från allihopa. Lill-Babs bjöd verkligen på sig själv. Om man tittar på Melodifestivalen för många år sedan så var ju alla i publiken stela och applåderade knappt. Hon var den som sprang runt och skrek och höll på. Vi har Markoolio som också är en förebild, alla de här gamla rävarna och rövarna.

Jag hörde att Carola blev lite stött av att du dissade henne i din låt i Melodifestivalen?
– Är det så? Det visste jag faktiskt inte om, jag trodde att hon förstod att det var med glimten i ögat. Om jag är kung måste jag ju vinna över schlagerdrottningarna. Men vet du vad, Carola, djupt innerst inne – jävla bra. Det är bara i låten, Carola, som det är "inte så bra". Men jag hoppas att jag får se Carola, kyssa hennes hand, make it up to her. Hon är en vacker kvinna och jag tror verkligen att vi skulle komma öeverens. Då blir jag bananen och hon blir melonerna.
2012-06-27 08:08 RSS icon

MALIN LUNDBLAD
malin.lundblad@improveme.se
improveme.se/malin

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder4 Calvin Kleins nya ansikte Antal bilder18 Vimmel från Finest Antal bilder8 Throwback Thursday 1982 Antal bilder10 Lista: 10 lockiga dilemman