Ge sexlivet extra glid Ge sexlivet extra glid Klädkedjans skönhetslinje Klädkedjans skönhetslinje Sexig oavsett kroppsform Sexig oavsett kroppsform Fillers: Vad är lagom? Fillers: Vad är lagom?
Lördag 18 April 2015
INTERVJU Föregående | | Nästa

Sophie Rosensvärd är improveme.se:s nya stjärnbloggare.

Sophie tycker om att resa. För två veckor sedan kom hon hem från soliga Palma, skriver hon i sin blogg.

Förutom att fixa håret brukar hon göra pedikyr och manikyr.

Sophie Rosensvärd: "Jag har hittat inspiration igen"

Intervju. Hon har haft samma producent som Lady Gaga, bott i New York och är nu eventmanager för en dejtingsida. Hon har även varit bloggare – men lagt det på hyllan. Nu tar Sophie Rosensvärd upp skrivandet igen som en av improveme.se:s toppbloggare.

Du har ju haft uppehåll med bloggandet ett tag, men har nu börjat igen. Hur kommer det sig?

Sophie Rosensvärd Ålder: 27
Familj: Fästmannen Jonas och kommande barn
Bor: Stockholm
Gör: Bloggar på improveme.se/sophierosensvard
– När jag flyttade från New York till Stockholm så kände jag inte lika mycket motivation till att skriva eftersom livet här kanske inte är lika intressant som i USA. Nu har jag hittat inspiration igen och känner att mitt liv är lite mer intressant. Dessutom fick jag många mail från läsare som undrade om jag tänkte börja igen.

Vad kommer bloggen att handla om?
– Den kommer att utvecklas med tiden, men det blir i alla fall mycket personligt, resor, mode och vardagsliv. Det finns ingen riktigt stor mammablogg här på sajten så jag tänkte fylla det tomrummet. Även om jag är äldre och mognare nu så kommer det fortfarande bli en del fester och hålligång, fast utan alkohol. Jag är som en mamma i farten.

På tal om fest, hur skiljer sig din fest-makeup från vardagssminket?
– Jag lägger fokus på ögonen när det är fest, ganska sotigt. Jag skulle också vilja ha röda läppar men det ser inte klokt ut på mig. Till vardags är det mer ljusbruna färger och lite rosa läppglans.

När använder du inte smink över huvud taget?
– När jag tränar eller är på landet. Sen är jag alltid noga med att tvätta bort sminket innan jag går och lägger mig.

Hur ofta gör du skönhetsbehandlingar?

– Massage får jag regelbundet. Jag har också testat Restylane-behandlingar, exempelvis botox, men det var ett par år sedan. Nu är det mer manikyr och pedikyr eftersom jag är gravid.

Hur håller du dig i form?
– I min morgonrutin ingår alltid en timmes promenad. Jag ska ockå börja med personlig tränare två gånger i veckan, men annars lägger jag mycket fokus på yoga och pilates på grund av graviditieten.

Vad hittar man alltid i ditt kylskåp?
– Det är nog laktosfri mjölk isåfall. Jag och min man köper alltid mat för dagen så det är ofta ganska tomt.

Följ Sophies vardag på improveme.se/sophierosensvard.
2012-06-29 09:47 RSS icon

IMPROVEME.SE
redaktion@improveme.se

KOMMENTARER
comments powered by Disqus
BILDSPEL
Antal bilder6 Klädkedjans skönhetslinje Antal bilder10 Stilarna på Coachella Antal bilder10 Stjärnorna på MTV Antal bilder5 Sexig oavsett kroppsform